Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Επέστρεψε στις νίκες το Μακροχώρι

Επέστρεψε στις νίκες το Μακροχώρι
Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε το Μακροχώρι. Οι Ημαθιώτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο μέρος κι επικράτησαν με 2-1 της Καρδίτσας. Οι νικητές ήταν καλύτεροι είχαν περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς.
Στο πρώτο μέρος, η πρώτη αξιόλογη απειλή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 20' όταν ο Καφές από καλή θέση σούταρε άουτ. Στο 30' το Μακροχώρι βρέθηκε πάλι σε θέση για γκολ αλλά ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας εξουδετέρωσε τα σουτ Σαρηγιαννίδη, Καφέ. Στο 33' πάλι ο Καφές βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άουτ.
Από την άλλη πλευρά, η Καρδίτσα είχε μόνο μια απειλή στο πρώτο μέρος. Στο 38' σουτ του Τσέλιου έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (49') σε μια φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Τάτσιου με τον Τριανταφυλλίδη να σεντράρει, τον Ηλιάδη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, Σαριγιαννίδης και Γεωργίου δοκίμασαν δύο νέα σουτ που κόντραραν και τελικά ο Ηλιάδης με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 67' η χρυσή ευκαιρία της Καρδίτσας να ισοφαρίσει όταν σε εκτέλεση φάουλ του Τσέλιου η μπάλα βρήκε το δοκάρι με τους κυανόλευκους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε εν συνεχεία τη γραμμή. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να κάνουν το 2-0 σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καφέ φθάνοντας πολύ κοντά στη νίκη. Στο 83' συνδυάστηκαν για τον ΑΟΚ Τσέλιος και Θυμιόπουλος με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα μειώνοντας σε 2-1. Τελευταία ευκαιρία για το Μακροχώρι στο 90' με εκτέλεση φάουλ του Καφέ που βρήκε εκ νέου στο δοκάρι του Τάτσιου.
Μακροχώρι: Μαλέσιος, Συμεωνίδης (52' Ελευθεριάδης), Τριανταφυλλίδης, Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Πιέτρα, Ηλιάδης (70' Βούλγαρης), Γεωργίου (78' Ποζίδης), Καφές, Τσακαλίδης, Σαριγιαννίδης
Α.Ο. Καρδίτσα: Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Τριανταφύλλου, Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Κανιούρας, Κεφαλάς (46' Νάκου Χρ.), Παπαευαγγέλου (58' Διπλάρης), Μεσιακάρης (75' Τζοβάρας), Τσιρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου