Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Λευκή ισοπαλία για τα Λευκάδια με τη Λαμία

Λευκή ισοπαλία για τα Λευκάδια στο ντέρμπι με τη - με βλέψεις ανόδου- Λαμία ! Video με δηλώσεις των προπονητών και φωτορεπορτάζ
Ένα  πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου στο γήπεδο των Λευκαδίων, παρουσία 500 περίπου φιλάθλων (ένα λεωφορείο ήρθε από τη Λαμία)  όπου η ομάδα του Νίκου Παπανώτα αντιμετώπισε στα ίσα την Λαμία, που από φάνηκε ότι έχει βλέψεις ανόδου!

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε παιχνίδι κυρίως στο κέντρου του γηπέδου. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τη Λαμία στο 30΄.
Στο 52΄ ήρθε η μεγάλη στιγμή για τα Λευκάδια να πετύχουν τέρμα όταν η κεφαλιά του Πίτου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, ενώ στη συνέχει ο Τσαλώνης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!
Η Λαμία ανταπέδωσε το δοκάρι στο 85΄σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των Λευκαδίων.
Αρνητική για μια ακόμη φορά η διαιτησία, όπως επεσήμανε και ο Νίκος Παπανώτας στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.
Σε πολύ κακή κατάσταση και ο αγωνιστικός χώρος, γεγονός αρνητικό για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, όπως επεσήμανε και ο προπονητής της Λαμίας Περικλής Αμανατίδης.
Τα Λευκάδια αγωνίστηκαν με τους Παπαδόπουλο, Μισαηλίδη Μάκη, Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδη Π., Πίτο, Ζαρογιάννη, Γιαουτζή (89΄Κοκόλη) , Λαμπριανίδη, Έξαρχο, Τσαλώνη ( 56΄Δημητριάδη).
 Με συνεχή σφαλτσοσφυρίγματα, όλα εις βάρος των Λευκαδιών από το διαιτητικό τρίδυμο Μυριούνη (Καστοριάς), Ρίγκου (Γρεβενών) και  Μπιντή (Καστοριάς), γεγονός που όπως αναφέραμε τόνισε και ο Νίκος Παπανώτας στις δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου