Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Νάουσα στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας με τον τοπικό Αχιλλέα.

Βασίλης Αργυρίου: Προσπαθήσαμε για τη νίκη στη Νεοκαισάρεια. Η ομάδα θα γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Νάουσα στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας με τον τοπικό Αχιλλέα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2΄λεπτό μετά από μια άτυχη στιγμή του Σιμψερή. Από εκεί και πέρα η Νάουσα προσπάθησε και ισοφάρισε στο 49΄με κεφαλιά του Μουσικάκη, μετά από σέντρα του Γρηγόρη Αργυρίου. Στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε δηλώσεις του στο laos-epea.gr o προπονητής της Νάουσας κ. Βασίλης Αργυρίου είπε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής οι ομάδες είναι ισοδύναμες και ότι η Νάουσα από παιχνίδι σε παιχνίδι και με την επιστροφή του Γασπαράτου θα είναι καλύτερη: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια παρ΄ότι δεχθήκαμε εύκολο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό. Οι παίκτες μου προσπάθησαν σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα και θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα. Η Νεοκαισάρεια είναι μια καλή ομάδα. Άλλωστε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη. Περιμένω την επιστροφή του Γασπαράτου"

Η σύνθεση της Νάουσας:Σιμψερής, Πέικος, Συμπεθέρης, Αργυρίου Γ., Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Κεφαλάς, Ρέντζια, Περηφανόπουλος, Νικόλτσης,Μπενίσκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου