Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Γαϊτάνος: «Θα νικήσει η ΒΕΡΟΙΑ»


Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ και πρώην προπονητής και ποδοσφαιριστής, Στέφανος Γαϊτάνος, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89.4 με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Άρη. Δήλωσε πολύ αισιόδοξος για νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς όπως είπε δεν εμπιστεύεται την αμυντική γραμμή των «κιτρινόμαυρων».


Αναλυτικά είπε για τον αγώνα:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι περισσότερο για τη ΒΕΡΟΙΑ γιατί μετά από ένα καλό ξεκίνημα παρουσιάσαμε δυσκολίες προσαρμογής στην κατηγορία. Παρουσιάσαμε προπονητικά και λειτουργικά προβλήματα και αντιλαμβάνεστε ότι είναι πιο σημαντικό για εμάς. Ο Άρης έκανε και μία νίκη στον Πανιώνιο. Φτάνει. Έχει καιρό να κάνει νίκες. Ας το ξεχάσει αυτό το ματς. Τουλάχιστον αυτή είναι η επιθυμία μου» για να συνεχίσει βέβαια λέγοντας:

«Και τον Άρη τον αγαπώ. Και στενοχωριέμαι που δύο ιστορικές ομάδες βρίσκονται σε αυτή την βαθμολογική θέση. Εκτιμώ την προσπάθεια του Άρη και εμείς βέβαια είμαστε μία ομάδα με φιλοδοξίες και έχουμε μπει σε μία διαδικασία άγχους και αγωνίας. Αυτή η πίεση όμως θα μας βγάλει σε καλό . Ο Άρης δεν έχει την αμυντική δυνατότητα για να μας αντιμετωπίσει .Είμαι αισιόδοξος. Δεν μπορεί να μας επιβάλει παιχνίδι κυριαρχίας. Ένας Τάτος δεν φτάνει. Το γεγονός ότι έχει καλή ψυχολογία δεν φτάνει. Εμείς θα επιτεθούμε θα τα δώσουμε όλα. Δεν έχω εμπιστοσύνη στην αμυντική γραμμή του Άρη άρα είμαι αισιόδοξος. Εγώ αισιοδοξώ ότι ο Στόϊκα θα φέρει νέο πνεύμα αγωνιστικά, που θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να δείξουν τις ικανότητες τους».

Για το πού θα κριθεί ο αγώνας:
«Μπορώ να πω ότι το πιο καθοριστικό σημείο είναι η δύναμη και το πάθος. Κάτι τέτοια παιχνίδια κρίνονται στην λεπτομέρεια. Άλλωστε, οι ομάδες είναι τέτοιες που κρίνονται σε ένα-δύο σημεία. Θα παιχθεί στην ψυχή και την δύναμη. Από εκεί και πέρα να μην έχουμε προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος. Ο Άρης έχει και αυτός τόσα να πολεμήσει. Μία ομάδα που δεν είναι να παίζε για την παραμονή. Ας το δουν και οι φίλαθλοι όμως το θέμα ότι είναι ένα παιχνίδι. Να δουν πως θα σταθούν στις δυσκολίες. Ο Άρης έχει προβλήματα. Τρελαίνομαι όταν βλέπω τα δημοσιεύματα μετά τις νίκες. Δείτε την πραγματικότητα. Πρέπει να λύσει το οικονομικό πρώτα από όλα. Αφήστε την ομάδα ήσυχη.

Τα προβλήματα οι αποδοκιμασίες δημιουργούν άλλες καταστάσεις. Όταν λες ότι είσαι οπαδός δεν γιουχάρεις. Στηρίζεις. Είσαι δίπλα. Εσύ στέκεσαι στην φανέλα. Δεν στέκεσαι στον αν παίζει ο Α ή ο Β που δεν ξέρει την μπάλα. Τι να λέμε τώρα. Να ξέρουμε την πραγματικότητα. Η ΒΕΡΟΙΑ είναι σε δύσκολη θέση βαθμολογικά, όχι οικονομικά όμως όπως ο Άρης. Ας σεβαστούν και οι οπαδοί τις δυσκολίες. Ας είναι δυνατό παιχνίδι αλλά καθαρό χωρίς έκτροπα. Δεν είναι να έρθουν να δημιουργήσουν καταστάσεις για να πουν κερδίσαμε την ΒΕΡΟΙΑ. Αυτό είναι το πρόβλημα αυτή την στιγμή;» ενώ συνέχισε:

Σχετικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν και αυτές που θα ανέβουν:
«Πότε υπήρχε σοβαρότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Πότε; Εγώ δεν αντιλαμβάνονται γιατί ακόμη πανηγυρίζουμε την νίκη επί του Λιχτενστάιν. Δεν είναι δείγμα σοβαρότητας να ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και να μην ξέρεις ποιοι θα πέσουν. Τα γήπεδα; οι άδειες; Που να πατήσεις; Τι είναι σοβαρό. Πως ανεβαίνεις κυρία Καλλονή χωρίς γήπεδο. Ο επόμενος πρέπει. Αυτός που έχει τις προϋποθέσεις».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου