Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Πάνω από 500 οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ντέρμπι Λευκαδίων-Λαμίας

To παιχνίδι της... εξέδρας στο ματς Λευκάδια-Λαμία!
Πάνω από 500 οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ντέρμπι Λευκαδίων-Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου, γεγονός που σίγουρα ικανοποίησε την διοίκηση της ομάδας, μιας και έβαλε ζεστά και μετρητά ευρώπουλα στο ταμείο.

Ένα λεωφορείο με φιλάθλους της Λαμίας ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας τους. Καμιά 30αρια οι  φαν (αρκετοί εξ αυτών αρκούντως υπέρβαροι, προφανώς λόγω των λαμιώτικων κοκορετσιών και αρνιών!) του συνδέσμου Roumelians 3, που φώναξαν με την ψυχή τους, ενώ λίγες ήταν οι στιγμές που υπήρξε ένταση με φιλάθλους των Λευκαδίων, κυρίως φυσικά λόγω της... φασαρίας που έκαναν!
Στον αντίποδα οικογενειακή η κερκίδα των Λευκαδιωτών, αφού οι πιτσιρικάδες του "Οχυρού" μάλλον δεν... έφαγαν καλά το μεσημέρι για να φωνάξουν αντίστοιχα με τους Λαμιώτες!
Την προσπάθεια διευκόλυνσης του έργου των δημοσιογράφων, με την διάθεση των συνθέσεων των ομάδων και την κατασκευή στεγάστρου και καθισμάτων επισημάναμε στον κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, ο οποίος είναι ο αφανής ήρωας των Λευκαδίων. Ο Κώστας μας έδωσε την υπόσχεση ότι θα πραγματοποιηθούν σύντομα.
Εκτός του Τάσου Καραμπατζού στις εξέδρες του γηπέδου διακρίναμε τους αντιδημάρχους του Παύλο Αδαμίδη (μόνιμο θαμώνα του γηπέδου, όπως και τα αδέρφια του) και Κώστα Παπαδόπουλο.
Παρουσίες του δ.σ του Αχιλλέα Νάουσας στο γήπεδο, όπως και αυτή του Τάσου Χριστοδούλου.
Στο γήπεδο δίνει συνεχώς την παρουσία του ο αθλητικογράφος κ. Βασίλης Βαφειάδης, ο παλιότερος και εμπειρότερος όλων όσων ασχολούνται με τα σπορ στην Ημαθία. Σίγουρα η εμπειρία και οι γνώσεις του μας βοηθούν στο να γίνουμε καλύτεροι στο ρεπορτάζ μας.
Στις εξέδρες βρέθηκε και ο χορηγός της ομάδας κ. Αντώνης Λαφάρας, ο οποίος μίλησε επί μακρόν με τον Κώστα Καλαϊτζίδη, που παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο όρθιος, παροτρύνοντας τους φιλάθλους των Λευκαδίων να φωνάξουν υπέρ  της ομάδας.
Χρυσές δουλειές έκανε το κυλικείο της ομάδας με την..τσίκνα από τα σουβλάκια να μας σπάζουν την μύτη. Όντως καλοψημένα, αλλά η απαγόρευση αλκοόλ στο γήπεδο τα κάνει ολίγον... άνοστα!
Υποδειγματικά τα μέτρα της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Νάουσας, η δύναμη της οποίας δεν αντιμετώπισε φυσικά κανένα πρόβλημα, αφού ο αγώνας ήταν αθλητικότατος, το ίδιο και η συμπεριφορά των φιλάθλων στις κερκίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου