Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Σιγά μη θυμόταν κάτι ο Τεροβίτσας... Ακόμα ένα βαρετό πρωινό ήταν το σημερινό (08/10), στην Ευελπίδων, καθώς ο Βασίλης Τεροβίτσας δεν πρόσθεσε κάτι στην υπόθεση των στημένων αγώνων

Συνέχεια για την υπόθεση των στημένων αγώνων, με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα να καταθέτει την Τρίτη (08/10), στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων, χωρίς να ρίχνει “φως” στην υπόθεση και με την φράση «δεν ξέρω» να κυριαρχεί.
Ο Βασίλης Τεροβίτσας με την κατάθεση του δεν... βοήθησεΟ Βασίλης Τεροβίτσας με την κατάθεση του δεν... βοήθησε

Πρόεδρος του δικαστηρίου και εισαγγελέας έκαναν αμφότερες πολλές ερωτήσεις στον πρώην διαιτητή, ωστόσο η μόνιμη απάντηση που έπαιρναν ήταν “δεν γνωρίζω κάτι”, ή “τότε δεν ήμουν πρόεδρος της ΚΕΔ” ή “ δεν μπορώ να εκφράσω άποψη αν τα συγκεκριμένα παιχνίδια ήταν στημένα”. Επίσης σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί πιέσεις ή εκβιασμούς από τον Μάκη Ψωμιάδη, είπε:
“Οχι, δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο”.
 
Τόσο εκνευρίστηκε η έδρα με τη συμπεριφορά του Τεροβίτσα, που έγινε ο εξής διάλογος, μεταξύ της προέδρου του δικαστηρίου και του μάρτυρα:
Πρόεδρος: «Ξέρετε κάτι για τις σχέσεις Μάκη Ψωμιάδη-Νίκου Πατέρα;»
Τεροβίτσας: «Δεν γνωρίζω κάτι».
Πρόεδρος: «Ε, τι να ξέρετε; Σωστά! Σας έχουν πει διαιτητές ότι τους φοβέρισαν;»
Τεροβίτσας: «Τι να μας πουν;»
Πρόεδρος: «Τι να σας πουν; Σωστά...»
Δικηγόρος υπεράσπισης: «Ξέρετε τον Πέτερ Λίμαχερ που ήταν επικεφαλής στην UEFA για τα στημένα;»
Πρόεδρος: «Τι τον ρωτάτε; Πού να ξέρει τον Λίμαχερ; Εδώ δεν ξέρει τους Έλληνες, θα ξέρει τους ξένους; Δεν ξέρει τίποτα...»
Παράλληλα, κατέθεσαν και άλλοι τέσσερις μάρτυρες, εκ των οποίων δύο πράκτορες, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης, και ο αστυνομικός, κ. Παντελίδης, από τον οποίο ξεκίνησε η έρευνα με αφορμή ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε για τις δραστηριότητες παράνομων μπουκ.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη (09/10), όταν θα καταθέσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ενώ σημειώνεται πως μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει οι 12 από τους 27 μάρτυρες τις υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου