Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ο Άγγελος Βέρτζος απαντά σε ερωτήσεις των φιλάθλων “Πρωταρχικός στόχος της ομάδος η παραμονή στην κατηγορία”Ο Άγγελος Βέρτζος απαντά σε ερωτήσεις των φιλάθλων “Πρωταρχικός στόχος της ομάδος η παραμονή στην κατηγορία”

Στην εβδομαδιαία συνέντευξη που οργανώνει το site της Super League ο αμυντικός άσος της Βέροιας Άγγελος Βέρτζος απάντησε σε ερωτήσεις των φιλάθλων.

 «Είναι πολύ θετικό το ότι βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα» τονίζει στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Super League ο Άγγελος Βέρτζος. Ο αμυντικός της Βέροιας αναφέρει ότι παρά το θετικό ξεκίνημα «Ο στόχος παραμένει ο ίδιος εξ’ αρχής: η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής», ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας λέγοντας πως: «θα δίνουμε το 100% σε όλα τα ματς». Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ερώτηση από τον Περικλή Κεφαλά
Στους πρώτους πέντε αγώνες η Βέροια μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα. Αυτή από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Φανταζόσασταν ιδανικότερο ξεκίνημα;
Όχι φυσικά, δεν φανταζόμασταν ιδανικότερο ξεκίνημα. Είναι πολύ θετικό το ότι βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα.

 Ερώτηση από τον Γιώργο Βασιλειάδη
Τι πρέπει να κάνετε από εδώ και στο εξής για να συνεχίσετε να παίρνετε θετικά αποτελέσματα;
Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Στόχος σε κάθε ματς είναι να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη.

Ερώτηση από τον Ηλία  Καραγιάννη
Ποιος ήταν ο στόχος σας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου; Έχει διαφοροποιηθεί μετά τα θετικά αποτελέσματα;
Ο στόχος παραμένει ο ίδιος εξ’ αρχής: η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Το γεγονός ότι η Βέροια σκοράρει με περισσότερη ευκολία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια πιστεύεις ότι είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της φετινής ομάδας;
Σίγουρα! Η επιθετική μας γραμμή είναι αρκετά ποιοτική και αποτελεί φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες. Αυτό μας δίνει παραπάνω αυτοπεποίθηση.

Τι συμβουλές θα έδινες στα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές;
Η καλύτερη συμβουλή είναι να αγαπάει το ποδόσφαιρο, να έχει υπομονή και επιμονή γιατί ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές στις οποίες θα πρέπει να’σαι δυνατός να τις αντιμετωπίσεις.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι;
Να βλέπω ταινίες είτε στο σινεμά είτε στο σπίτι.

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;’
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν τον έχω φανταστεί με κάτι εκτός ποδοσφαίρου.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας;
Αυτό που θα θελα να πω στον κόσμο είναι ότι θα δίνουμε το 100% σε όλα τα ματς ώστε αυτές τις λίγες ώρες που έρχεται να δει την αγαπημένη του ομάδα, να ξεφεύγει από τα καθημερινά του προβλήματα.

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΡΤΖΟΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
 ΛΑΟΣ -  ΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου