Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ - Ντέρμπι στην Αλεξάνδρεια ΠΑΟΚ - Τρίκαλα. Η πρωτοπόρος Ειρηνούπολη υποδέχεται το Διαβατό. Στην Καψόχωρα η Νάουσα

Ντέρμπι στην Αλεξάνδρεια ΠΑΟΚ - Τρίκαλα. Η πρωτοπόρος Ειρηνούπολη υποδέχεται το Διαβατό. Στην Καψόχωρα η Νάουσα
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου η διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής   που θα γίνει σήμερα στα γήπεδα της Ημαθίας. Το παιχνίδι που θα συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο είναι αυτό που θα διεξαχθεί στην Αλεξάνδρεια όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό φέτος Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Χαρίεσας με 4-1, ενώ οι γηπεδούχοι ήρθαν ισόπαλοι στην Νάουσα 3-3. 

Η πρωτοπόρος  Ειρηνούπολη μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη με 1-8 στην Μέση έστειλε μήνυμα και από αγωνιστικής πλευράς ότι θα παραμείνει στην κορυφή μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος διεκδικώντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική. !! Σήμερα υποδέχεται τον Ατρόμητο Διαβατού που την Τετάρτη έκανε γκέλα στο Κύπελλο αφού αποκλείσθηκε εντός από τον Πλάτανο . Δύσκολο εκτός έδρας αγώνα θα δώσει η Νάουσα αφού θα αντιμετωπίσει στην Καψόχωρα την τοπική ομάδα που μπορεί να μην ξεκίνησε καλά φέτος όμως στην έδρα της είναι πολύ δυνατή.   Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ο Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας του  Σάββα Αβετίδη μετά το 5-0 επί της Καψόχωρας και την άνοδο στην 4η θέση δύο μόλις βαθμούς από την κορυφή θα παίξει στο Ζερβοχώρι με τον Άτλα αποφασισμένος  για πολύ θετικό αποτέλεσμα . Ντέρμπι ουραγών θα διεξαχθεί στο Σκυλίτσι μεταξύ του Άρη και του Φίλιππου Μέσης  . Επίσης έχουμε τα παιχνίδι Κλειδί – Μελίκη  Αχιλλέας Ν.- Ροδοχώρι και Χαρίεσα- Κουλούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου