Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ο Ρανιέρι τα βάζει με 

την ...παράδοση

    
Ο Ρανιέρι τα βάζει με την ...παράδοση  Για άλλα τέσσερα χρόνια ανανεώθηκε η συνεργασία της ΕΠΟ με τον ΟΠΑΠ
Για άλλα τέσσερα χρόνια ανανεώθηκε η συνεργασία της ΕΠΟ με τον ΟΠΑΠ
Στο... κέντρο ενός μεγάλου στόχου. Εκεί σκοπεύει η Εθνική ομάδα, που σήμερα πετάει για τη Φινλανδία, όπου μεθαύριο (9.45 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει τους Σκανδιναβούς για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η «γαλανόλευκη» δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις πέντε προηγούμενες «επίσημες» επισκέψεις της στη Φινλανδία (3 ήττες, 2 ισοπαλίες), η οποία κατέχει την 37η θέση στη λίστα της ΟΥΕΦΑ, νίκη που θα τη βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρουμανία.
Ο Κλάουντιο Ρανιέρι περιμένει πολλά από τους Μανιάτη και Σάμαρη, δύο παίχτες που υπολογίζει πάρα πολύ και πιστεύει ότι έχουν εξαιρετική χημεία λόγω της συνύπαρξής τους στον Ολυμπιακό.
Οι «πονοκέφαλοι» του Ιταλού ομοσπονδιακού τεχνικού αυξήθηκαν χθες, καθώς εκτός από τους τραυματισμούς ορισμένων διεθνών έχει να αντιμετωπίσει και την αμφισβήτηση των συμπατριωτών του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικό (;) ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «tuttomercatoweb.com», ο Κλάουντιο Ρανιέρι θα βρεθεί υπό πίεση αν δεν κερδίσει τους δύο επικείμενους αγώνες με τη Φινλανδία και τη Β. Ιρλανδία. «Θα είναι καθοριστικά για τη θέση του», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του ιταλικό σάιτ.
Πάντως ο ίδιος εμφανίστηκε ευδιάθετος στην εκδήλωση της ΕΠΟ για την ανανέωση, για άλλα τέσσερα χρόνια, της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ και αναφερόμενος στις δύο αναμετρήσεις επεσήμανε: «Ελπίζουμε να νικήσουμε. Είναι δύσκολα τα δύο παιχνίδια. Θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Είμαστε, όμως έτοιμοι και είμαι σίγουρος για τους παίχτες μας».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πειραματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και δεν προχώρησε σε... αποκαλύψεις αναφορικά με τα αγωνιστικά του πλάνα. Περιορίστηκε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Κώστας Μανωλάς, που τα ξημερώματα έχασε τον παππού του. Νωρίτερα το μεσημέρι ο Κλ. Ρανιέρι είχε κάνει θεωρία και ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των Φινλανδών, παρουσιάζοντας εκτεταμένα στιγμιότυπα από τη νίκη τους επί των Νησιών Φερόες.
Τέλος, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, που θα πάει μέχρι το 2018, δεν αφορά αποκλειστικά την Εθνική ομάδα, αλλά θα επεκταθεί και στη στήριξη και ανάπτυξη 125 ακαδημιών ποδοσφαίρου.
«Η ΟΠΑΠ στηρίζει όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Καμίλ Ζίγκλερ. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής τόνισε: «Η επέκταση της χορηγικής συνεργασίας ήταν για την ΕΠΟ μία βασική επιδίωξη. Η ΟΠΑΠ ΑΕ είναι η κινητήριος δύναμη των σπορ στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου