Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στις Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣ ΗμαθίαςΣυνεχίζονται οι προπονήσεις στις Μικτές Ομάδες Νέων  και  Παίδων  της  ΕΠΣ  Ημαθίας

Ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων  περιόδου 2014-2015 κατηγορίας Νέων και Παίδων,  που θα αρχίσει σύμφωνα με έγγραφο της ΕΠΟ στις 22 Οκτωβρίου 2014, συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας  στο  ενωσιακό  γήπεδο Παλατιτσίων.
 Την 1η αγωνιστική οι ομάδες της Ημαθίας κάνουν το ρεπό και δίνεται έτσι η δυνατότητα στον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση Αντώνιο, να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές και ίσως κάποια φιλικά, ώστε τα ταλέντα από τον Νομό μας να είναι έτοιμα στην πρεμιέρα μέσα στο ενωσιακό των  Γρεβενών στις 29/10/2014. 
Ήδη άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα θετικά συμπεράσματα, αφού τα περισσότερα παιδιά είναι επίλεκτα και με καλές παρουσίες από τις προηγούμενες επιτυχημένες εμφανίσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.  Πλέον οι παίκτες καλούνται ονομαστικά από την Τεχνική επιτροπή και τον προπονητή,  χωρίς  φυσικά  να  αποκλείονται και ποδοσφαιριστές που στην διάρκεια των τοπικών πρωταθλημάτων, θα κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι δικαίωμα να αγωνίζονται στις Μικτές, έχουν όσοι δικαιούνται να αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες, καθώς και να έχουν Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας ΕΠΟ. Επίσης σημαντικό, ότι για να κληθεί κάποιος παίκτης στις Εθνικές ομάδες, πρέπει η ομάδα που αγωνίζεται ο παίκτης να συμμετέχει στα αντίστοιχα τμήματα υποδομής πρωταθλημάτων (Νέων, Παίδων) της τοπικής ΕΠΣ στην οποία ανήκει.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΤΗΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 13/10
Για την Δευτέρα έχουν κληθεί ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ παίκτες των δυο τμημάτων να βρίσκονται στα Παλατίτσια για την καθιερωμένη προπόνηση. Οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ (2001-2002) θα βρίσκονται στις 3.15 μμ, ενώ αντίστοιχα οι ΝΕΟΙ (1999-2000) θα βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο στις 5.00 μμ και  πρέπει να έχουν μαζί τους τον  απαραίτητο  αθλητικό εξοπλισμό  προπόνησης για συνθετικό τάπητα (ΑΣΠΡΟ μπλουζάκι, σορτς, κάλτσες, παπούτσια, καλαμίδες).  Για περισσότερες πληροφορίες στον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση Αντώνιο  στο τηλέφωνο:  6977295590   ή στο  email: limousis@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου