Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014


Ο Πέτρος Φύκατας πρόεδρος του συλλόγου δρομέων ΒέροιαςΟ Πέτρος Φύκατας πρόεδρος του συλλόγου δρομέων Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε στον όροφο του café Macoza τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου η γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας και στο τέλος της συνέλευσης, ορίστηκε ομόφωνα προεδρείο και πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του πενταμελές διοικητικού συμβουλίου.
Αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και εξελέγη το Δ.Σ., ακολούθησε συζήτηση για το άμεσο θέμα όπου πρέπει επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση του 3ου Φιλίππειου δρόμου που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου.
Έπειτα από 1 ώρα συνήλθε το νέο Δ.Σ και ανέδειξε τον πρόεδρο, Γραμματέα, ταμία, 2 σύμβουλους & 2 αναπληρωματικά μέλη
Πρόεδρος: Φύκατας Πέτρος
Γεν. Γραμματέα : Καραγιάννης Γιάννης
Ταμίας: Καραγεώργου Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος : Κελεπούρης Νικόλαος
Μέλος Συμβουλίου : Τσιάρας Βασίλειος
Αναπληρωματικα Μέλη:
Τσιπροπούλου Αναστασία
Πιπελίδου Καλλιόπη
Τις διαδικασίες της συνέλευσης παρακολούθησαν 32 Μέλη τα οποία όλα τακτοποίησαν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο σύλλογο
Ο σύλλογος επισημάνει στα μέλη τα οποία δεν παρευρέθηκαν στην συνέλευση, αλλά και σε συμπολίτες μας οι οποίοι αγαπούν το τρέξιμο και την άθληση , να δηλώσουν ότι επιθυμούν να συνεχίζουν να είναι μέλη ερχόμενοι σε επαφή με το Δ.Σ  για να καταγραφούν στο ηλεκτρονικό αρχείο του συλλόγου και να συνεχίζουν να έχουν τις ενημερώσεις και τα προνόμια που θα μπορεί να τους προσφέρει ο σύλλογος μας . (Ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής, μετακινήσεις , δελτία τύπου, συμμετοχή σε διάφορες διοργανώσεις κ.λπ.)
Το Δ.Σ του Συλλόγου δρομέων Βέροιας ξεκίνησε άμεσα τις διεργασίες για τη διεξαγωγή του 3ου Φιλίππειου δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου