Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Με δεσμεύσεις λειτουργίας του κολυμβητηρίου ο αγιασμός στην Κολυμβητική Ακαδημία ΄Νάουσα΄Με δεσμεύσεις λειτουργίας του κολυμβητηρίου ο αγιασμός στην Κολυμβητική Ακαδημία ΄Νάουσα΄

Με πολλά παιχνίδια, επιδείξεις, χορούς, βραβεύσεις αλλά και νόστιμες λιχουδιές τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του συλλόγου Κολυμβητική Ακαδημία ‘Νάουσα’ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης την περασμένη Κυριακή, με το σύνθημα "ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ".


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι της νέας δημοτικής αρχής: οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Δάγκας, Στάθης Λογδανίδης και Χρυσούλα Πασχούλα, οι οποίοι παρακολούθησαν όλη την τελετή και δεσμεύτηκαν πως το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει κανονικά και φέτος.
Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του αγωνιστικού τμήματος της Κ.Α.Ν ΑΟΥΣΑ που ξεχώρισαν το έτος 2013-2014 με τις επιδόσεις τους. Μπιτέρνας Παναγιώτης: 3ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών και 3ος στο χειμερινό πρωτάθλημα,  Νούση Ναυσικά: 2 φορές 3η στο χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών και 9η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών,  Γεωργογιάννης Νίκος: συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και 7ος στο χειμερινό πρωτάθλημα, Δρενοβιάδης Κωνσταντίνος: συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών. Ακολούθησε φωτογράφηση όλων των τμημάτων με τους προπονητές τους, επίδειξη των ικανοτήτων των μικρών μας αθλητών στο νερό, πολλά χορευτικά σε ρυθμούς zumba και φυσικά πολύ παιχνίδι μέσα στο νερό με φουσκωτά και πολλές βουτιές.

Η Κ.Α. ΝΑΟΥΣΑ, το Δ.Σ. και οι προπονητές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και σας υπόσχονται ακόμα περισσότερες νίκες και διοργανώσεις για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου