Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα στα Καλύβια για 

τον ΑΟΚ ΒέροιαςΠρεμιέρα στα Καλύβια για τον ΑΟΚ Βέροιας

Μετά από 50 μέρες προετοιμασίας η αντρική ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας ρίχνεται στη μάχη της Α΄ κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. μετά από 2 χρόνια «ταλαιπωρίας» στη χαμηλότερη κατηγορία. Το Σάββατο στις 6μμ αγωνίζεται στα Καλύβια της Πέλλας με τον γηπεδούχο Κεραυνό Άσπρου. Οι δυο ομάδες γνώριμες από το περσινό πρωτάθλημα αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα καλό ξεκίνημα.

Ο ΑΟΚ ολοκλήρωσε την Πέμπτη το βράδυ την προετοιμασία του έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Η αποστολή του ΑΟΚ αναχωρεί στις 4 το απόγευμα με αμφίβολους τους τραυματίες Πάππου, Ναμίδη, Παπαδόπουλο,Ουζούνη καθώς γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστεί και ένα μικροπρόβλημα με τον Σαζακλίδη  
Παρόλα αυτά διάχυτη είναι η αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει θετική ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός της ομάδας Θωμάς Τούσας τόνισε ότι «παρά τις πιθανές ελλείψεις της ομάδας η  προετοιμασία ήταν τέτοια που με κάνει να πιστεύω ότι όλες η δυσκολίες θα ξεπεραστούν μέσα από τη συνολική προσπάθεια».
Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής η διοίκηση, οι προπονητές  και οι αθλητές του ΑΟΚ εύχονται στην ομάδα του συντοπίτη Φίλιππου καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου