Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΣΠΟΡ ΛΕΥΚΑΔΙΑ - Παραίτηση Τερζή - Σιαφαρίκα από τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ!

Παραίτηση Τερζή - Σιαφαρίκα από τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ!
Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, της οποίας το μέλλον θεωρείται πλέον αβέβαιο ύστερα από την παραίτηση του προπονητή Τόλη Τερζή και του συνεργάτη του, Γερμανού Σιαφαρίκα.
Ο τελευταίος με επιστολή του προς τον τοπικό τύπο αναλύει, λίγο εως πολύ, την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ακόμη και στο να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!
Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:
«Μετά από μία τιτάνια προσπάθεια που κάναμε από κοινού με τον Τόλη Τερζή για να στελεχώσουμε, να οργανώσουμε και να δουλέψουμε με μία ομάδα που δημιουργήθηκε την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή, τα συσσωρευμένα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα, δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, την καθημερινή εργασία που τους αναλογεί.
Από την άλλη δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και στην διοίκηση των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ την προσπάθεια που κατέβαλε (σε συνεργασία με την διοίκηση της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κουλούρας) για να μπορέσει η ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ να συμμετέχει σε αυτό το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μερικά πράγματα όμως, όπως αποδείχθηκε και στην συνέχεια είναι πάνω από τις δυνάμεις των ανθρώπων που έχουν αναλάβει από το καλοκαίρι αυτήν την προσπάθεια.
Το μοναδικό στοιχείο που με ανησυχεί σε όλη αυτήν την κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.    Και αυτό το λέω γιατί στο ρόστερ υπάρχουν 13 παίκτες γεννημένοι το 1997, 6 το 1996, 6 το 1995, και 4 το 1994. Σε κάθε αγωνιστική στην αρχική εντεκάδα χρησιμοποιούσαμε πάνω από 6 ποδοσφαιριστές με ημερομηνία γέννησης το 1997.
Θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθεί λύση στα προβλήματα που έχει ο σύλλογος, να αποκτηθεί ένας πολύ καλός προπονητής ο οποίος να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το καλοκαίρι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για να μπορούν αργότερα πολλοί από αυτούς τους πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να κάνουν επαγγελματική καριέρα.
Ο αρχικός στόχος που είχαμε θέσει για την πορεία της ομάδας έχει επιτευχθεί γιατί όπως λέγαμε από τις πρώτες δηλώσεις όταν αναλάβαμε αυτήν την προσπάθεια, είναι να κάνουμε μία ομάδα η οποία θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να μπορεί να «κοιτάει» όλους τους αντιπάλους στα μάτια.
Η αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας είναι πολύ καλή και είναι θέμα χρόνου αυτό το νεανικό σύνολο να πάρει και τους πρώτους πόντους στο πρωτάθλημα μετά από την πρόκριση στο κύπελλο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους ποδοσφαιριστές για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτό το πολύ πιεστικό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα που τους έχουμε επιβάλει από τις αρχές Αυγούστου καθώς και για την πολύ καλή σχέση που είχαμε.
Να ευχαριστήσω τον Τόλη Τερζή για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και να τονίσω ότι τέτοιοι άνθρωποι με τον δικό του χαρακτήρα και την ηθική του δεν βρίσκονται εύκολα στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Τέλος να ευχαριστήσω και την διοίκηση του ΠΑΟΚ Κουλούρας για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε στα τμήματα υποδομής της ομάδας του ΠΑΟΚ».
 kerkidasport...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου