Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ ΣΠΟΡ -Γιατρός του Σουμάχερ: Ισως αναρρώσει σε τρία χρόνια

 Γιατρός του Σουμάχερ: Ισως αναρρώσει σε τρία χρόνια
Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει τη θεραπεία αποκατάστασης της υγείας του στο σπίτι του και ο γιατρός του μιλά για πρόοδο και συγκεκριμένο πλάνο αποθεραπείας.

Ο γιατρός Ζαν Φρανσουά Παγέν, επικεφαλής της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, όπου μεταφέρθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στις Γαλλικές Άλπεις ο Μίκαελ Σουμάχερ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Παριζιέν» και στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL ξεκαθάρισε ότι το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασής του ξεκινά από τον ένα χρόνο και μπορεί να φτάσει έως και τα τρία έτη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε πρόοδο που έχει σημειώσει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 στο κομμάτι της αποθεραπείας του.
«Είμαι δεσμευμένος από το ιατρικό απόρρητο. Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Έχω σημειώσει ότι υπάρχει πρόοδος, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Τώρα πλέον χρειάζεται υπομονή. Είμαστε σε ένα χρονοδιάγραμμα που μπορεί να πάρει από ένα μέχρι τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται κάτω από ιδανικές συνθήκες κι αυτό βοηθά στην ανάρρωσή του, όπως και το γεγονός ότι βρίσκεται στο σπίτι του», δήλωσε ο Παγέν και εν συνεχεία μίλησε για τη σύζυγο του 45χρονου Μίκαελ, Κορίνα: «Από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης και ήταν έτοιμη να πάει οπουδήποτε μαζί του. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να δει τον άντρα της να γίνεται καλά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου