Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΟ: Ταμίας ανέλαβε

 ο Γιώργος Καραμελίδης

ΕΠΟ: Την θέση του Ταμία ανέλαβε ο Γιώργος Καραμελίδης
Νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας είναι και τυπικά ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος πήρε την θέση του Γιώργου Καραμελίδη που ανέλαβε πλέον την θέση του ταμία της Ομοσπονδίας.
Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα πρωταθλήματα σε όλη την επικράτεια.

Αναλυτικά

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή ως ελάχιστος φόρος τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά Κωνσταντίνου Κατσούλη, σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ευθύνης της ΕΠΟ, όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα σε όλη την επικράτεια.

2.Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή, όπως οριστεί πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος με τη σειρά του γνωστοποίησε ότι τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ καταλαμβάνει ο Χριστόφορος Ζωγράφος ενώ μέλη της επιτροπής, εκτός του Χιού Ντάλλας, θα είναι και οι Γιώργος Αμυγδαλής και Δημήτρης Μπέγκος.

3.Ενέκρινε τις προτάσεις του προέδρου Γιώργου Σαρρή όπως τη θέση του ταμία της Ομοσπονδίας αναλάβει ο Γιώργος Καραμελίδης, του αναπληρωτή ταμία ο Κωνσταντίνος Γκίτσιος και του εκπροσώπου της ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο της SuperLeague ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου