Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Στον έβδομο ουρανό της Σούπερ Λίγκας!

Βέροια. Άστρο λαμπρό και Καρυπίδης την οδηγούν στον έβδομο ουρανό της Σούπερ Λίγκας!
Ένα λαμπρό μέλλον προδιαγράφει για το ποδόσφαιρο της Ημαθίας το "άστρο" του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος μετά την επιτυχή επιχειρηματική συμφωνία με την Carrefour, αποδεικνύεται "χρυσοφόρος" και στην προεδρία της ΠΑΕ Βέροιας! Οι φίλαθλοι της "Βασίλισσας του Βόρρα" ονειρεύονται πλέον κάτι παραπάνω από την σωτηρία της ομάδας, ενώ απόλυτα ευτυχισμένος πρέπει να αισθάνεται και ο πρόεδρος που μετράει θετικά αποτελέσματα, που φέρνουν, όχι τυχαία, την Βέροια στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας!


"Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό" έγραφε το πανό  που κράτησε οι παίκτες Βέροιας και Λεβαδειακού,λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Κοντά στην ομάδα οι φαν της Βέροιας, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν και να τραγουδούν υπέρ της ομάδας τους. Εν συγκρίσει πάντως με προηγούμενα ματς, ήταν λιγότερος. Καλό θα είναι να  έρθουν στο γήπεδο όλοι οι Ημαθιώτες, αφού το ποδόσφαιρο που παίζει η "Βασίλισσα" είναι ποιοτικό!

Στα επίσημα του γηπέδου, για πολλοστή φορά ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ.Καραμελίδης, οι βουλευτές κ.κ Τσαβδαρίδης και Βεσυρόπουλος, ο προπονητής της 'Ενωσης κ.Λυμούσης και αρκετοί άλλοι φίλοι της Βέροιας.

"Ντουμάνι" πήγε το τσιγάρο για τον φίλο Γιάννη Κελεσίδη, "δεξί χέρι" του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος είχε αγωνία για το παιχνίδι, αλλά οι παίκτες της ομάδας φρόντισαν να τον αποζημιώσουν!

Για ένα ακόμη παιχνίδια γεμάτα και τα...μπαλκόνια των γύρω πολυκατοικιών, με τους "τζαμπατζήδες" να απολαμβάνουν Βέροια με όλες τους τις ανέσεις!

Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο Σάββας Ακριτίδης, που εκτός από την ...μεγάλη του αγάπη, την  Χαρίεσσα και την συγγενική σχέση που έχει με τον κ.Καρυπίδη, είναι φαν της Βέροιας πολλά χρόνια.
Ιδιαίτερη η σχέση και εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Βέροια και του προπονητή κ. Αργυρίου, η οποία έγινε ακόμη πιο έντονη με την μεταγραφή του Γρηγόρη Αργυρίου στην Ειρηνούπολη. Τα καλύτερα μας είπε ο Βασίλης για τον πρόεδρο, ενώ ο κόουτς, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βέροια θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει την Ακαδημία του, εντός αγωνιστικού χώρου μάλιστα, στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανιώνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου