Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο Ολυμπιακός Νάουσας ετοιμάζει… μικρούς ΄Κανονιέρηδες΄!

Ο Ολυμπιακός Νάουσας ετοιμάζει… μικρούς ΄Κανονιέρηδες΄!
Την ανακοίνωσης της ένταξής της στο δίκτυο σχολών της Arsenal FC στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη θα κάνει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Νάουσας, σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο στις 7μμ, στο Καφέ «Νέον».

Η ακαδημία ποδοσφαίρου «Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ» ανήκει πλέον επίσημα στο δίκτυο των Arsenal Soccer Schools. Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε με νέες αθλητικές δραστηριότητες για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Νάουσας και οι υπεύθυνοι της σχολής θα ήθελαν να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του προγράμματός τους.
Στη συνέντευξη τύπου θα βρίσκεται ο υπεύθυνος της σχολής Χρήστος Βουδούρης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής των σχολών και scout της Arsenal FC στη Νοτιοανατολική Ευρώπη Λάκης Παπαϊωάννου, αλλά και οι υπεύθυνοι του δικτύου σχολών των «Κανονιέρηδων» στη χώρα μας.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει αναφορά στις ενέργειες που περιλαμβάνει η ετήσια λειτουργία των Arsenal Soccer Schools, το πρόγραμμα «Grassroots», καθώς και το πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων «Advanced Development Program» και την Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe. Επίσης στην πορεία της εκδήλωσης θα απαντηθούν όποιες ερωτήσεις προκύψουν από τον κόσμο που θα παρίσταται και θα γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τις σχολές.

Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους, στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου