Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Βελτίωσε τη φυσική του κατάσταση ο Βούκιτς. Προλαβαίνει λόγω της διακοπής ο Αλέξης Βεργώνης

Βελτίωσε τη φυσική του κατάσταση ο Βούκιτς. Προλαβαίνει λόγω της διακοπής ο Αλέξης Βεργώνης
Ανεβάζει ρυθμούς σταδιακά ο πρώτος, με τον δεύτερο να ακολουθεί ξεχωριστό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος στο γόνατο. Ευεργετικό ευελπιστεί να είναι ο Χοσέ Γκρανέρο το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για την Βέροια.
Ο Ισπανός τεχνικός παρατηρεί σταδιακά τον Βούκιτς να ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις χωρίς ωστόσο να έχει προλάβει ακόμα να τεθεί στη διάθεσή του. Έτσι, θεωρεί πως αυτές τις σχεδόν 20 ημέρες που μεσολαβούν μέχρι τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής ο Σέρβος επιθετικός θα καταφέρει να μπει σε φουλ ρυθμούς και να παρουσιαστεί 100% έτοιμος. Επίσης, εκτός από τον έμπειρο στράικερ η προσοχή του Γκρανέρο είναι στραμμένη και στον Βεργώνη που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και απέχει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.
Τέλος, με δεδομένη την αδυναμία διεξαγωγής φιλικών το προσεχές σαββατοκύριακο (4-5/10) οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν αντίπαλο προκειμένου να… τεστάρει τους παίκτες του ο Γκρανέρο τις προσεχείς ημέρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την 7η αγωνιστική. Οπότε δεν αποκλείσεται την επόμενη εβδομάδα να γίνει κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Εμβόλιμη θα είναι η 6η αγωνιστική
Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Super League ανακοινώθηκε ότι η 6η αγωνιστική θα πάει σε εμβόλιμη ημερομηνία ενώ το πρόγραμμα θα γίνει κανονικά με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα;
Σάββατο 18/10
16.00: Νίκη Βόλου – Πανθρακικός
18.15: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
20.30: Εργοτέλης - Ολυμπιακός

Κυριακή 19/10
16.00: Παναθηναϊκός – Ο.Φ.Η.
18.15: Καλλονή – Κέρκυρα
18.15: ΒΕΡΟΙΑ – Λεβαδειακός
18.15: Πλατανιάς – Ξάνθη
20.30: Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος

Δευτέρα 20/10
19.30: Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου