Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Με ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ. Τέτραθλον από το ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης

Με ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ. Τέτραθλον από το ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης
Με τη συμμετοχή 607 αθλητών από 29 χώρες διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 11 & 12 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη το 6ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο TAEKWON-DO I.T.F.
Η διοργάνωση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου Απριλίου στην Ιταλία, τόσο από πλευράς συμμετοχής όσο και από πλευράς επιπέδου, φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο Pestszentimrei Sportkastely με διοργανωτές την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία TAEKWON-DO (A.E.T.F.) και την Εθνική Ομοσπονδία TAEKWON-DO της Ουγγαρίας.

Η Ελλάδα συμμετείχε στη διοργάνωση με αποστολή 13 αθλητών και ανάμεσα τους τέσσερις αθλητές του Α.Σ. «Τέτλαθρον» Νάουσας οι οποίοι πραγματοποίησαν αξιόλογη εμφάνιση, χαρίζοντας στην αποστολή το ένα από τα δύο μετάλλια που κατέκτησε. Ο Στογιάννης Δημήτριος κατέκτησε πανάξια το ασημένιο μετάλλιο στη Μάχη +85 Kgr Ανδρών, ο Πλουμπίδης Βασίλειος και η Ιωαννίδου Θεοδώρα αποκλείστηκαν έναν αγώνα πριν την τελική τετράδα και τα μετάλλια, στη Σκιαμαχία 4-1 KUP Ανδρών και στη Μάχη -65 Kgr. Νεανίδων αντίστοιχα. Πρώτη συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση για τον Φειδάντση Αλέξανδρο στις κατηγορίες των Εφήβων και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Τους αθλητές μας συνόδευσαν στο εξωτερικό ο Εκπαιδευτής μας Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό καθοδηγώντας τους ως Προπονητής και το μέλος του Συλλόγου κα Μαλιάσα Ευθυμία.
Ο Σύλλογος συγχαίρει τα παιδιά για μια ακόμη μεγάλη Ευρωπαϊκή επιτυχία και ήδη προετοιμάζεται για το Διεθνές Τουρνουά AHAC CUP 2014 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στο Sentjur της Σλοβενίας.

Στη φωτογραφία οι αθλητές και ο εκπαιδευτής του Α.Σ. «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου