Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Βαριά ήττα για τα Λευκάδια 6-1 στο Μαρτίνο. Το Μακροχώρι έχασε 3-0 στη Ν. ΑγχίαλοΒαριά ήττα για τα Λευκάδια 6-1 στο Μαρτίνο. Το Μακροχώρι έχασε 3-0 στη Ν. Αγχίαλο

Την ήττα γνώρισαν και οι δύο ομάδες του Ν. Ημαθίας που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Συντριβή για την ομάδα των Λευκαδσίων με το βαρύ 6-1 στο Μαρτινο, ενώ το Μακροχώρι με τα πολλά πορβλήματα, αγωνιστικά και διοικητικά, υπέκυψε με 3-0 στη Ν. Αγχίαλο. Αναλυτικά τα παιχνίδια:


Οπούντιος Μαρτίνου – Λευκάδια Ημαθίας 6-1
Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Μαρτίνου, ο Οπούντιος καθώς κέρδισε την Λευκάδια Ημαθίας με το εντυπωσιακό 6-1! 
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την δεύτερη τους νικη, ενώ η ομάδα από την Ημαθία μετράει τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, ενώ έχουν δεχθεί δέκα γκολ και έχουν σκοράρει μόλις μια φορά. Το σκορ άνοιξε στο 5 με τον Καντού. Ο Καντού σκόραρε για δεύτερη φορά  στο 14 και έκανε το 2-0 .    Στο 31’ ήρθε το 3-0  με τον Βλάχο, ενώ ο ίδιος παίκτης  στο 39 πέτυχε το 4-0. Τα Λευκάδια, μείωσαν σε  4-1 με τον Σαββίδη, στο 52.  Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-1 με τον Καντού πετυχαίνοντας  χατ τρικ.  Το  τελικό 6-1 ήρθε στο 87’ μετά από σουτ του Καπό.

Συνθέσεις:
Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης (20’ λ. τρ. Στυλιανός), Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος (46’ Κλωτσοτήρας), Νικολόπουλος, Βλάχος (69’ Κοντελές), Καππός, Καντού, Πέππας
Λευκάδια Ημαθίας (Τόλης Τερζής): Βόλτσης, Κατσούλης, Παπαδόπουλος (46’ Πελεκίδης), Παρτσιόπουλος (46’ Ασλαμπανόγλου), Αργυρόπουλος, Μουρατίδης, Τάσο, Γκρεκοχάνι (71’ Ιντος), Σαρίδης, Παρσόπουλος, Πέτκος.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου- Μακροχώρι : 3-0
Άνετη νίκη για τον Πύρασο Νέα Αγχιάλου που φιλοδώρησε, 3-0  το Μακρυχώρι.  
Οι γηπεδούχοι, από νωρίς μπήκαν δυνατά,  προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, στο 23’ με τον με πλασέ του Αναστασίου . Το 2-0 ήρθε στο 27 με κεφαλιά του  Γκάγκας . Στο 60’ ο Αναστασίου σκόραρε για δεύτερη φορά. Πήρε την μπάλα από τον Κοντοβά και με πλασέ έκανε το 3-0, που έμελλε να ήταν το τελικό σκορ.    

Συνθέσεις:
Πύρασος Νέας Αγχιάλου: (Νίκος Χατζηκυριακίδης): Χαλάτσης, Σφάκας, Σπ. Γκάγκας, Γ. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μπασδάνης, Μαλακασιώτης (65’ Τσιουρέλης), Μυργιώτης (77’ Βούλγαρης), Π. Κοντοβάς (75’ Γκίκα), Αναστασίου.
Μακροχώρι (Γιάννης Κερλίδης): Κύρου, Τζέπης, Λεφίδης, Ηλιάδης, Κούκλης, Τσίκος, Κωτσιόπουλος (63’ Πατσιαβούρας), Ζαχαρουδάκης (67’ Τσιντσάρης-70’ Αργυρόπουλος), Ζωγράφος, Βούλγαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου