Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΒΟΛΕΙ ΝΑΟΥΣΑ - Πρεμιέρα με εκτός έδρας ήττα για τον Ζαφειράκη στο βόλεϊ

Πρεμιέρα με εκτός έδρας ήττα για τον Ζαφειράκη στο βόλεϊ

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλεϊ, με την ομαδα του Ζαφειράκη να μετέχει στον Γ΄ όμιλο. Η ομάδα στην πρεμιέρα αντιμετώπισε την ομάδα της Κομοτηνής και δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.
Σε αυτό βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι απουσίες βασικών στελεχών της ομάδας που λόγω εργασίας δεν κατάφεραν να βρεθούν στην πόλη της Κομοτηνής.
Αγωνιστικά η ομάδα μπήκε νωθρά και δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στανταρ απόδοσης, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα και μάλιστα με καθαρό σκορ (3-0) σε μια έδρα που θα μπορούσε να φύγει με βαθμό η ακόμα και τη νίκη.
Στα θετικά η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους του Βαρθολομαίου Δημήτρη, μετά την περσινή ατυχία και τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Ο σύλλογος εύχεται περαστικά και καλή επιστροφή στην ομάδα.
Η επόμενη αγωνιστική είναι την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας, με τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ να αντιμετωπίζει το μεγαλο φαβορι για την άνοδο στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου είναι απαραίτητη και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται να παραμείνει το βόλεϊ Νάουσας σε υψηλό επίπεδο. 
ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Πίπιλας) Αποστόλου Ι., Ανδρέου, Μάντσος,Ράπτης, Μάγγος, Αποστόλου Α.- Άτσης(λ), Ορδουλίδης,Βαρθολομαίος, Περβολάρης, Ιωακειμίδης
ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ:(Εξάρχου): Καψαλιάρης, Παπαδόπουλος, Λέκος, Δημόπουλος, Χριστόφας, Λαχτάρας, Παπαιωάννου Χ. –λ / Λατσουράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου