Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Το Μακροχώρι απέκτησε τον Ευγένιο Καραχαλίδη και τον Γιώργο Αλεξανδρή

Το Μακροχώρι απέκτησε τον Ευγένιο Καραχαλίδη και τον Γιώργο Αλεξανδρή
Παίκτης του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ είναι από σήμερα ο Ευγένιος (Ντένης) Καραχαλίδης. Ο 28χρονος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και από σήμερα αποτελεί μέλος αυτής της προσπάθειας.

Ο Ντένης έχει πολλές παραστάσεις σε πολλές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ, στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Νίκη Βόλου, Λαμία, Α.Π.Ο. Χίου Εθνικό Κατερίνης, Οδυσσέα Αναγέννησης και Εθνικό Μαλγάρων ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Οδυσσέα Κορδελιού. 
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 28χρονος επιθετικός ανέφερε στο makrochorifc.gr: “Είμαι ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου στο Μακροχώρι, μεταγραφή της τελευταίας στιγμής όπως είθισται να λέγονται σε αυτό το χρονικό σημείο και ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν.
Έχουμε ένα κενό Σαββατοκύριακο και μια εβδομάδα μπροστά μας για να δουλέψουμε και εγώ περισσότερο να καταφέρω να βρω τον ρυθμό μου και να φτάσω στο επίπεδο που θέλω για να βοηθήσω, όσο το δυνατόν νωρίτερα, μπορώ την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει φέτος. 
Εύχομαι υγεία σε όλους και ότι καλύτερο για την ομάδα”.

Παίκτης του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ είναι από σήμερα ο Γιώργος Αλεξανδρής.  Ο 20χρονος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και από σήμερα θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους.
Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Βέροιας, στην συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Στις εθνικές κατηγορίες ξεκίνησε να αγωνίζεται με την φανέλα της Ελασσόνας στην Δ’ Εθνική ενώ στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Αλεξάνδρειας. Μετά ήρθε η επαγγελματική εμπειρία με τον Τυληκράτη Λευκάδας να του δίνει αυτήν την ευκαιρία ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τα χρώματα της Καβάλας. 
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 20χρονος επιθετικός ανέφερε στο makrochorifc.gr:
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στο Μακροχώρι. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν,χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

Αναβολή φιλικού
Η διοίκηση του Μακροχωρίου ανακοινώνει πως αναβάλλεται το φιλικό παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή (3/10) με αντίπαλο την Κ20 της Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου