Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η νέα σύντροφος του Νεϊμάρ: Του έχει κλέψει την καρδιά -Της έδωσε και ιδιωτικό τζετ [εικόνες]

 Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Νειμάρ - Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έστειλε ιδι
Την γνώρισε το καλοκαίρι στην Ιμπιζα και από εκείνη την ημέρα περίμενε πως και πως να την ξαναδεί. Ο Νεϊμάρ δεν δίστασε και έστειλε το ιδιωτικό του τζετ στη Σερβία προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί το νέο του αμόρε, η 28χρονη Σοράγια Βούσελιτς.

Το γνωστό μοντέλο της Σερβίας γνωρίστηκε με τον άσο της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ίμπιζα. Οι μέρες ξενοιασιάς όμως τελείωσαν και ο καθένας επέστρεψε στις υποχρεώσεις του. Αυτός στη Βαρκελώνη, εκείνη στο Βελιγράδι.
Συνέχισαν να διατηρούν καθημερινή επαφή μέσω του Skype ωστόσο η απόσταση φαίνεται ότι αποτελούσε μεγάλο πρόβλημα στη σχέση τους. Έτσι ο Νεϊμάρ θέλοντας να δείξει μάλιστα στην εντυπωσιακή Σέρβα πόσο επιθυμεί να είναι κοντά της, έστειλε το ιδιωτικό του τζετ να την παραλάβει από το Βελιγράδι και να την πάει στη Βαρκελώνη όπου το μοντέλο παρέμεινε για αρκετές ημέρες στην έπαυλη του Βραζιλιάνου.
H Βούσελιτς δεν άντεξε να μην μπει στον πειρασμό και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της πτήσης όπου στη μία φορούσε μόνο την εμφάνιση του συντρόφου της.
Σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, το ζευγάρι είχε δώσει ραντεβού για τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου ωστόσο η ανυπομονησία και των δύο, τους ένωσε νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου