Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - Με νίκη, την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, επί της ομάδας της Κρύας Βρύσης με σκορ 77 - 61 συνέχισε ο Ζαφειράκης

3 στα 3 για τον Ζαφειράκη, 77-61 την Κρύα Βρύση
Με νίκη, την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, επί της ομάδας της Κρύας Βρύσης με σκορ 77 - 61 συνέχισε ο Ζαφειράκης την πορεία του στο πρωτάθλημα.
Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Ζαφειράκη στηρίχτηκε στην καλή της άμυνα και στο επιθετικό ταλέντο του νέου παίκτη της ομάδας Παναγιώτη Σιαμήτρου, στην εμπειρία του Γρηγόρη Σκουλαριώτη και στον ενθουσιασμό των μικρών Αντώνη Τούφα και Άρη Ψαρά, που ανταποκρίνονται στον ρόλο του βασικού που τους έχει δοθεί από το προπονητικό τιμ. Απών από το παιχνίδι ήταν ο Γιώργος Μουρατίδης ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό που είχε στην Κατερίνη την προηγούμενη αγωνιστική. Στα ευχάριστα φυσικά η παρουσία φίλων της ομάδας στις κερκίδες του ΔΑΚ Νάουσας που στήριξαν την ομάδα και ανταμείφθηκαν από το ωραίο θέαμα που παρουσίασε στο παιχνίδι. 
Σύνθεση: Βάιγκαντ 6, Σιαμήτρος 20, Ζέφυρος 2, Ζιάννης 6, Ψαράς 11(1), Τούφας 13(2), Ζαχαριάδης, Σκουλαριώτης 15(1), Σιδηρόπουλος 2, Βαδόλας, Μυλωνάς, Λιόλιος 2.
Το επόμενο Σάββατο στο ΔΑΚ Μακροχωρίου θα γίνει το τοπικό ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ και ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες μιας και αντίπαλοι θα βρεθούν οι παίκτες του ΑΟΚ  Γκανάς , Ιωσηφίδης , Ιατρού και  Καπνάς οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα του Ζαφειράκη.
Για το πρωτάθλημα παίδων ο Ζαφειράκης πέτυχε την τρίτη του νίκη επί της Αριδαίας με σκορ 76-34 και παραμένει μόνος πρώτος και αήττητος στον όμιλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου