Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Έσπασαν το φράγμα των 

100 τα διαρκείας του Φιλίππου

Έσπασαν το φράγμα των 100 τα διαρκείας του Φιλίππου
Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, μετά από ένα μήνα από την ημερομηνία έναρξης, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 στο τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου.
Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή «έσπασαν» το φράγμα των 100, κάτι που σημαίνει πως οι φίλοι του Φιλίππου «διψάνε» να βλέπουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Κατανοώντας πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την κρίση που επικρατεί στη χώρα μας, η Διοίκηση του Φιλίππου κράτησε χαμηλά τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, προσδοκώντας από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στη νέα μεγάλη προσπάθεια της ομάδας και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στα εντός έδρας παιχνίδια.
Η διοίκηση ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να γεμίσει το Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας», βοηθώντας τους αθλητές να έχουν μία καλή αγωνιστική σεζόν και παράλληλα τον σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί» που θα εισπράξει το 10% των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 είναι:
-           Διαρκείας Ακαδημιών 20 ευρώ
-           Silver Member   40 ευρώ
-           Golden Member 100 ευρώ (αριθμημένες θέσεις)
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από το κατάστημα OXETTE (Βενιζέλου 7, Βέροια) ενώ κάθε ενδιαφερόμενος για περισσότερες πληροφορίες θα μπορεί να επικοινωνεί με τον κο Λαζό Ηλία στο τηλέφωνο 6932 335069.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας υπάρχουν και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.filipposbc.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου