Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

...Zαφειράκης Νάουσας - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 74-69

 alt
Μπορεί η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη να «ίδρωσε» αλλά κατάφερε να επιβληθεί στο τέλος επί του μαχητικού ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με σκορ 74-69.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι οι δυο ομάδες πρόσφεραν αρκετές συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας καθώς δεν ήταν λίγες οι στιγμές που συμβάδιζαν στο σκορ.
Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Ζαφειράκη μπήκε πολύ δυνατά και με καλή άμυνα και 4 εύστοχα σουτ από την γραμμή του τριπόντου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 23-10.
Ίδια ήταν η εικόνα και στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου όπου ο Γκανάς με 2 συνεχόμενα σουτ τριών πόντων έδωσε ακόμη μεγαλύτερη διαφορά σκορ. Κάπου εκεί η ομάδα του Ζαφειράκη «κόλλησε» καθώς οι λάθος επιλογές στην επίθεση και χαλαρή της άμυνα επέτρεψε στους παίκτες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας να πλησιάσουν στον σκορ (37-34) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην διάρκεια της ανάπαυλας η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Ζαφειράκη συνεχίζοντας τα event ώστε να ανταποδώσει την στήριξη του κόσμου στα εντός έδρα παιχνίδια της, πραγματοποίησε 3 κληρώσεις δώρων. Ο κ. Χρίσκας Μπάμπης φιάλη κρασί στο cafe city- Ο κ. Τσάκρης Απόστολος ένα μπουκάλι στο baraki red -Ο κ. Ζιάννης Γρηγόρης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στις 1/2 με τον Αετό Κιλκίς από τον πάγκο της ομάδας.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά και να περάσει μπροστά στο σκορ με 40-41. Στο σημείο εκείνο η είσοδος των Ιωσηφίδη και Γκανά στο παιχνίδι έδωσε επιθετικές λύσεις και πάθος στην ομάδα του Ζαφειράκη με το δεκάλεπτο να βρίσκει μπροστά την ομάδα του Ζαφειράκη με 56-52.
Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι «αγρίεψε», οι 2 ομάδες έκαναν πολλά φάουλ και τα αρκετά λάθη των διαιτητών εκνεύρισαν τους παίκτες των δυο ομάδων. 3:58 πριν από την λήξη μετά από διαμαρτυρία του Σκουλαριώτη στον διαιτητή, ο δεύτερος να τον χρεώσε με τεχνική ποινή και με πέντε φάουλ να αποβλήθηκε από το παιχνίδι.
1.50 πριν από την λήξη του παιχνιδιού με το σκορ να είναι 67-66 υπέρ του Ζαφειράκη ο Ιωσηφίδης κερδίζοντας 2 συνεχόμενα φάουλ και ευστοχώντας και στις τέσσερις ελεύθερες βολές έδωσε προβάδισμα 5 πόντων στην ομάδα του Ζαφειράκη.
Ο Γκανάς με σουτ τριών πόντων δέκα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού χάρισε στην ουσία την νίκη στην ομάδα του Ζαφειράκη αφού το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι παίκτες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ήταν να μειώσουν σε 74-68 που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού. Η ομάδα του Ζαφειράκη με την νίκη αυτή παρέμενε για ένα ακόμη παιχνίδι αήττητη στους εντός έδρας αγώνες της, ένα σερί που κρατάει από τον Δεκέμβριο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου