Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

...Χειμερινές ημερίδες ορίων αγωνιστικών κατηγοριών στον Άγιο Νικόλαο

Χειμερινές ημερίδες ορίων αγωνιστικών κατηγοριών στον Άγιο Νικόλαο
Το Δημοτικό κολυμβητήριο της Νάουσας επέλεξε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε) και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης (Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ.) για τη διεξαγωγή της Χειμερινής Ημερίδας Ορίων Αγωνιστικών Κατηγοριών, την περασμένη Κυριακή 19/01/2014, αφού είναι ένα από τα κολυμβητήρια της περιφέρειας που διαθέτει άδεια λειτουργίας.

Στους αγώνες συμμετείχαν όλα τα σωματεία που ανήκουν στην ΠΕΚΚΔΜ, με τον αριθμό των αθλητών να ξεπερνάει τους 430 στο σύνολο. Ανάμεσά τους παραβρέθηκαν και αρκετοί πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι κάθισαν για άλλη μια φορά στις κερκίδες του κολυμβητηρίου της πόλης μας.
Η Κ.Α. Νάουσα συμμετείχε στους αγώνες με τους: Γεωργογιάννη  Νίκο, Νούση Ναυσικά, Μπιτέρνα Παναγιώτη οι οποίοι πρόσθεσαν και άλλα όρια στη συλλογή τους για το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών, καθώς και με τους Δρενοβιάδη Κων/νο, Δρενοβιάδου Ελένη, Παπαδοπούλου Ζαχαρένια, Φραγκοπούλου Καλλιόπη και Πλουμπίδου Ανθή, οι οποίοι βελτίωσαν τις  ατομικές τους επιδόσεις.
Παρ’ όλη την απειρία του συλλόγου στην οργάνωση τόσο σημαντικών αγώνων η διεξαγωγή τους κύλησε χωρίς κανένα απρόοπτο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Λαζαρίδη Βασίλη προπονητή του αγωνιστικού τμήματος Κ.Α.Ν. και στους προπονητές των ακαδημιών που βοήθησαν.
Τη σκυτάλη τώρα παίρνουν οι προαγωνιστικές κατηγορίες, καθώς το Σάββατο 25/01/2014 θα διεξαχθεί στο Δημ. Κολυμβητήριο η Χειμερινή Ημερίδα Προαγωνιστικών Κατηγοριών (9-12 ετών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου