Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ξεσηκωμός στην Ημαθία για τον αγώνα 7.30 μ.μ. Βέροια – Παναθηναϊκός...

Ξεσηκωμός στην Ημαθία και την γύρω περιοχή για τον αγώνα της Κυριακής στις 7.30 μ.μ. Βέροια – Παναθηναϊκός
Συναγερμό έχει σημάνει στους φιλάθλους της Ημαθίας και της γύρω περιοχής ο αγώνας της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο  Βέροιας και αναμένεται να το παρακολουθήσουν χιλιάδες φίλαθλοι
. Η Βέροια μετά την μεγάλη βαθμολογική ανάσα που πήρε με την νίκης εκτός έδρας στο ΟΦΗ μετά απο πάρα πολλά χρόνια, αλλά και την ενίσχυση της με τους Βέρτζο, Γκονσάλβες και Κομόλοφ δείχνει αποφασισμένη να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο (3-0) και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο απο την ουρά της βαθμολογίας.

Ένα ακόμη θετικό για την ομάδα και ίσως  το πιο σπουδαίο  είναι ότι ο προπονητής της ομάδας κ. Ράτκο Ντόστανιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα  πρόβλημα αφού όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του και συμμετείχαν κανονικά στις προπονήσεις. 

Παίζουν οι  δύο νέοι 
Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα αναμένονται στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια τα δελτία των δύο νέων αποκτημάτων της βασίλισσας του βορά ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Κυριακάτικο αγώνα. 
Απ’ ότι όλα δείχνουν και ο κ. Ντόστανιτς τους υπολογίζει αφού τους παρακολούθησε αγωνιστικά απο την Τρίτη και μετά 

Επιστρέφουν Καλτσάς και Αμαραντίδης 
Οι δύο παίκτες που απουσίαζαν λόγο τιμωρίας στον αγώνα με τον ΟΦΗ Καλτσάς και Αμαραντίδης επιστρέφουν την Κυριακή και φυσικά θα δώσουν σημαντικές λύσεις στην άμυνα και την επίθεση. 
Όπως έχουμε γράψει στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν λόγο καρτών οι Όστογιτς και Μπάρμπας.
 EPEA = LAOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου