Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Διπλή προπόνηση χθες με την συμμετοχή των δύο νέων αποκτημάτων Ράτκο Ντόστανιτς: Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή

Ράτκο Ντόστανιτς: Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή
Παρά την κακοκαιρία και το ψιλόβροχο η προετοιμασία της ομάδας έγινε κανονικά στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου με τη συμμετοχή όλων των παικτών και φυσικά και των δύο τελευταίων μεταγραφών, του Πορτογάλου Ίσμαελ Γκονσάλβες και του Ρώσου Πάβελ Κομόλοφ (υπέγραψε χθες το μεσημέρι).

Κανένα απολύτως πρόβλημα προς το παρόν για τον κ. Ντοστανιτς, ο οποίος παρότι η προπόνηση ξεκινούσε στις 5.30 αυτός βρισκόταν στα αποδυτήρια από τις 4.30 και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία με τη βοήθεια του Μίλοε Πέτκοβιτς να μιλήσουμε για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.
Ο Σέρβος τεχνικός απο την αρχή της συζήτησης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει ο προσεχής αντίπαλος της Βέροιας. 
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι αφού ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα. Τον  παρακολούθησα και στον αγώνα με τον Πανιώνιο όπου στο α’ ημίχρονο παρουσίασε πολύ καλή εικόνα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ αν θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και αν ακολουθήσουν σωστά τις οδηγίες τότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.  Άλλωστε την Κυριακή θα έχουμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας  που πρέπει να τους ευχαριστήσουμε.»

Σε ερωτήσει μας για τα δύο νέα αποκτήματα είπε.
«Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες  και είναι θέμα γρήγορης προσαρμογής στην ομάδα και να μπορούν εύκολα να μάθουν αυτά που ζητάω. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και στο αγώνα με τον ΠΑΟ την προσεχή Κυριακή. Ο Ίσμαελ Γκονσάλβες είναι ο παίκτης που ζητούσα στην επίθεση, γρήγορος, διεισδυτικός μέσα στην περιοχή και καλός εκτελεστής. Παρά την μικρή ηλικία του έχει αρκετές εμπειρίες. Όσο για τον Πάβελ Κομόλοφ είναι ένα πολύ καλό ‘εργαλείο’ στον χώρο του κέντρου και αυτός θα μας βοηθήσει σημαντικά.»

Σήμερα βίντεο και προπόνηση 
Για σήμερα έχει προγραμματισθεί μία προπόνηση στις 3μμ, αφού πρώτα οι παίκτες παρακολουθήσουν βίντεο που έχει ετοιμάσει ο κ. Ντοστανιτς.


LAOS - EPEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου