Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Εύκολη νίκη σημείωσε το Μακροχώρι...

Εύκολη νίκη του Μακροχωρίου επί του Αμπελωνιακού
Εύκολη νίκη επί του Αμπελωνιακού σημείωσε το Μακροχώρι. Οι Ημαθιώτες εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες του πρώτου μέρους, επικράτησαν με 3-1 και πήραν άνετα τους τρεις βαθμούς.
Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και με λίγες φάσεις. Το Μακροχώρι μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση του και να κινδύνευσε σε δυο περιπτώσεις, εκμεταλλεύτηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και προηγήθηκε με 2-0.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 3' με φάουλ του Καφέ που πέρασε δίπλα απο το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 22' με σουτ του Κόκκινου μέσα απο την περιοχή, το οποίο πέρασε άουτ. Στο 26' ήταν η σειρά του Καφέ να δοκιμάσει σουτ μέσα απο την αντίπαλη περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον τερματοφύλακα και αποκρούστηκε.
Στο 29' ο Κακαβίτσης βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή του Μακροχωρίου, αλλά το σουτ πέρασε δίπλα απο το δοκάρι του Σταματέλου. Το σκορ άνοιξε στο 40'. Ο Τζεϊρανίδης πέρασε με κάθετη πάσα την μπάλα στον Αντώνη Ηλιάδη και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις της νίκης λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους. Ο Αντώνης Ηλιάδης πάσαρε στον Καφέ και ο τελευταίος με όμορφο αριστερό πλασέ έγραψε το 2-0.
Στην επανάληψη του Μακροχώρι προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 και εκεί καθάρισε το ματς. Στο 50', το Μακροχώρι ο Καφές βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, προσπάθησε να περάσει από πάνω του την μπάλα, αλλά ο Τρούπης απόκρουσε. Στο 52' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Κακαβίτσης έκανε την κεφαλιά και μπλόκαρε με υπερένταση ο Σταματέλος.
Το 3-0 σημειώθηκε στο 69'. Ο Σπανός με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" του Τρούπη. Στο 74' ο Ηλιάδης πάσαρε στον Καφέ, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 81' ο Αμπελωνιακός μείωσε. Ο Βούκιας πάσαρε στον Κόκκινο και ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια έγραψε το 3-1. Στον 88' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι, χάνοντας πέναλτι. Ο Κακαβίτσης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από τα έντεκα βήματα. Με το πέναλτι να πάει χαμένο για τους φιλοξενούμενους, έμεινε το 3-1 μέχρι το τέλος.
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Ηλιάδης Α., Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Συμεωνίδης, Τσακαλίδης (63' Σπανός), Ελευθεριάδης, Ηλιάδης Α., Γεωργίου (86' Μπλούκας), Βούλγαρης (68' Μαυριδόγλου), Καφές.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Τρούπης, Μαυρίδης, Τσαρτσιάνης, Πολύζος (77' Βούκιας), Γκαμπέτας, Κούρο (46' Μεζίνι), Πασχαλίδης, Κομιδόπουλος (68' Παπανδρέου), Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Κόκκινος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου