Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Νίκησαν Μακροχώρι, Λευκάδια, ήττα για Νάουσα

Νίκησαν Μακροχώρι, Λευκάδια, ήττα για Νάουσα
Νίκες για Λευκάδια (2-1 τον Αχιλλέα Δομοκού) και Μακροχώρι (3-1 τον Αμπελωνιακό), ήττα για τη Νάουσα με 3-1 από τη Λαμία, για την 14η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής:
Όλα τα ματς:
Χαλκίδα-Τρίκαλα 2-1
ΑΟ Καρδίτσας-Μαχητής Τερψιθέας 0-1
ΑΟ Κύμης-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-3
Ρήγας Φεραίος-Πυργετός 2-1


Έχασε στην Λαμία η Νάουσα
Την ήττα με 3-1 γνώρισε στην Λαμία η Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου έμεινε στο ματς στο πρώτο μέρος, αλλά λύγισε στην επανάληψη.
Το σκορ για το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη άνοιξε στο 36'. Ο Κοντοχρήστος από αριστερά έβγαλε τη σέντρα για τον Κόλεφ, αυτός έστρωσε στον Ζλατκόφσκι ο οποίος από θέση μέσα αριστερά μ' ένα έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ πλασέ έγραψε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Συμπεθέρης εκτέλεσε ένα ψηλοκρεμαστό φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, με τον προωθημένο Πέϊκο να σηκώνεται ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με όμορφη κεφαλιά να αιφνιδιάζει τον Φιρινίδη και να γράφει το 1-1.
Η Λαμία που μπήκε αποφασιστικά στο β' ημίχρονο πήρε σχετικά νωρίς και πάλι προβάδισμα. Ήταν το 56' όταν ο Σκόρδας προσπάθησε να σεντράρει από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Αβραμόπουλο, πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά με τον Κύρου να διώχνει με υπερενταση σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Κιπτίου από δεξιά και ο Κόλεφ με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-1.
Στο 63' λίγο έλειψε να ισοφαρίσει εκ νέου η Νάουσα όταν ο Κεφαλάς ελίχθηκε έξω από την περιοχή, επιχείρησε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Γόγολου και πήρε τροχιά προς το «Γ» της εστίας του Φιρινίδη ο οποίος πετάχθηκε απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά όταν ο Κιπτίου με προσωπική ενέργεια και διαγώνιο πλασέ από θέση μέσα δεξιά νίκησε τον Κύρου γράφοντας το τελικό 3-1.
Η Λαμία ζήτησε πέναλτι από τον διαιτητή στο 76' σε μπάσιμο του Λεμά και ανατροπή από δύο αμυντικούς, ενώ είχε δοκάρι στο 85' μετά από δυνατό σουτ του Λεμά. Είχε προηγηθεί σέντρα του Κοντοχρήστου από αριστερά και μπαλιά του Ζλατκόφσκι στον Κογκολέζο επιθετικό.
Από τους νικητές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Ζλατκόφσκι (3', 20', 24'), Κουτρομάνος (11'), Γόγολος (30'), Κιπτίου (47'), Ευσταθίου (48', 60'), Αντωνόπουλος (49'), Κόλεφ (58'), ενώ οι Ναουσαίοι δεν είχαν φάσεις εκτός από το γκολ και το δοκάρι.
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Σκόρδας (80' Τσαμαδιάς), Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Γόγολος (71' Σπυριδάκης), Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι, Κόλεφ (66' Λεμά), Κιπτίου, Κουτρομάνος.
ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Κύρου, Παπατάνος, Γρ. Αργυρίου (82' Παπαδής), Πέϊκος, Μουσικάκης (71' Ζούρκος), Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης (73' Τασιώνας), Κεφαλάς, Μπενίσκος, Νικόλτσης, Περηφανόπουλος.
Πηγή: www.efthia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου