Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Νίκος Παπανώτας: Στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμμετέχουν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος και εξωγενείς παράγοντες!

Νίκος Παπανώτας: Στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμμετέχουν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος και εξωγενείς παράγοντες!
Με μια δήλωση-φωτιά, η οποία θα συζητηθεί στα αθλητικά στέκια, ο προπονητής του Α.Σ Λευκαδίων κ. Νίκος Παπανώτας, αναφερόμενος στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Δομοκό, τονίζει ότι  στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε αυτό το χρονικό σημείο, είναι λογικό να συμμετέχουν στην διαμόρφωση του αποτελέσματος και εξωγενείς παράγοντες! Δείτε όλη την δήλωση του κ. Παπανώτα.

"Την προηγούμενη Κυριακή χάσαμε δυο πολύτιμους βαθμούς χωρίς να είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι. Λογικό είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε αυτό το χρονικό σημείο, να συμμετέχουν στην διαμόρφωση του αποτελέσματος και εξωγενείς παράγοντες, που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.
Από την πλευρά μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα αδύνατα σημεία μας και  να παρέχουμε καλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι μας.
Γι αυτό απαιτούμε ισονομία.
Στόχος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι να διατηρήσουμε την σταθερή μας πορεία, ώστε να επιτύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή.
Μόνη μας απουσία είναι ο τραυματίας Παναγιώτης Μισαηλίδης, ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Γιώργος Μπρέγκου και αποθεραπεύτηκαν ο Χρήστος Ζαρογιάννης ( του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε τραυματίας) ο Παρσόπουλος και ο Έξαρχος που ανάρρωσε από ίωση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου