Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλο ματς το βράδυ στο στάδιο...της Βέροιας

Μεγάλο ματς το βράδυ στο στάδιο. Με συνταγή Γεντί Κουλέ συν ενισχύσεις η Βέροια
Η ανεβασμένη Βέροια φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό σήμερα στις 7.30μμ, με τις δυο ομάδες να αναζητούν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα.

Το διπλό της Βέροιας στο «Γεντί Κουλέ» την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσε αίσθηση, με την ομάδα του Ντόστανιτς να παίρνει μεγάλη… ένεση ψυχολογίας για τη μάχη της παραμονής. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Πανιώνιο στη Λεωφόρο ενώ μεσοβδόμαδα πέρασε εύκολα από τα Ψαχνά κάνοντας και το ανάλογο rotation. Η ομάδα της Βέροιας θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη συνέχεια στο θετικό του σερί.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρωτεύουσα της Ημαθίας αναμένονται και περίπου 800 οπαδοί του Παναθηναϊκού για να στηρίξουν την ομάδα τους στη «μάχη» για το πρώτο διπλό μετά από τις 18 Δεκεμβρίου και την «τεσσάρα» στη Λιβαδειά.

Με την ίδια συνταγή η Βέροια
Η Βέροια υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό και ο Ράτκο Ντόστανιτς δε σκοπεύει να ανακατέψει την τράπουλα. Αναμένεται να παρατάξει τους Ημαθιώτες με την ίδια συνταγή που έφυγε με το διπλό από την Κρήτη κόντρα στον ΌΦΗ. Ενδεχομένως στο βασικό σχήμα να κάνει μόλις μια αλλαγή στη μεσαία γραμμή και αντί του Σιόντη να τοποθετήσει τον Όστοϊτς. Σύμφωνα με τις δοκιμές που έγιναν η πιθανή 11αδα θα είναι: Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Βέρτζος, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Τραπ, Ζεζίνιο, Γεωργιάδης, Μπεν, Μπαργκάν.
Τη 19άδα συμπληρώνουν οι Αναστασόπουλος, Σισοκό, Σιόντης, Κομόλοφ, Παυλίδης, Καλτσάς, Μάνος και Γκονσάλβες. Στην αποστολή είναι και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Γκονσάλβες και Κομόλοφ.

Με Λαγό αλλά χωρίς Μέντες ο Παναθηναϊκός
Κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση ο Τάσος Λαγός και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Βέροια. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Σίλντενφελντ, με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει να τον προφυλάξει, όπως και ο Μέντες. Στην προπόνηση του Σαββάτου, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πέτριτς και Μέντες.
Στην 20άδα για το ματς στην Ημαθία συμμετέχουν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου