Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ... Εκτός Μουντιάλ ο Φαλκάο, με ρήξη χιαστού



 
Χωρίς τον ποδοσφαιριστή που ψηφίστηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο κορυφαίος στον κόσμο για το 2013 θα εμφανιστεί η Εθνική Κολομβίας απέναντι στη δική μας, στο ξεκίνημα του Μουντιάλ.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα μείνει 6-8 μήνες εκτός γηπέδων, αφού το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς του γαλλικού Κυπέλλου Σασελέ-Μονακό τού προκάλεσε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει με το ξεκίνημα της νέας περιόδου. Τις επόμενες μέρες θα μπει στο χειρουργείο για επανορθωτική επέμβαση.
ΜΑΤΑ: Οριστικοποιήθηκε η μετεγγραφή του Χουάν Μάτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η Τσέλσι αποδέχθηκε την πρόταση των 45 εκατομμυρίων ευρώ και αποχαιρέτησε το δημοφιλέστερο, πέρυσι, ποδοσφαιριστή της. Ο Ισπανός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη νέα του ομάδα. Η Τσέλσι προσφέρει 15 εκατομμύρια στη Βασιλεία για να πάρει τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Σάλαχ.
ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ: Επειτα από χειμερία νάρκη τεσσάρων εβδομάδων, οι γίγαντες της γερμανικής Λίγκας επιστρέφουν στα γήπεδα. Την αυλαία ανοίγει απόψε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν, φιλοξενούμενη της 3ης στη βαθμολογία Γκλάντμπαχ. Η ευρωφιναλίστ Ντόρτμουντ έχει ξεμείνει στην 4η θέση, δώδεκα βήματα πίσω από την κάτοχο του στέμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου