Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Δύσκολος αγώνας για το Φίλιππο αντιμετωπίζει στην Αθήνα την ΑΕΚ

Δύσκολος αγώνας σήμερα για το Φίλιππο αντιμετωπίζει στην Αθήνα την ΑΕΚ
Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε για την Αθήνα, για το δύσκολο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ο Φίλιππος.
Ο Δημήτρης Γκίμας θα κληθεί και σε αυτό το παιχνίδι να παραταχθεί με πολλές ελλείψεις απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ακεψιμαΐδης, Κασαμπαλής, ο στρατευμένος Μπρόζος και οι τραυματίες νεαροί Βασιλείου, Μοτσιόπουλος.

Ανδρέας Σιζόπουλος: “Πρόκληση για μας
ο αγώνας με την ΑΕΚ”
Ως πρόκληση χαρακτήρισε το παιχνίδι με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ ο Ανδρέας Σιζόπουλος, με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ». Αναλυτικά:
Για τις δύο σερί ήττες του Φιλίππου: «Όταν χάνεις δύο συνεχόμενα παιχνίδια και πας να παίξεις στην έδρα ενός εκ των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας, το Ψυχικό, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου. Ειδικά όταν είσαι και λαβωμένος με δύο παίκτες, τον βασικό σου πόιντ γκαρντ, Λευτέρη Ακεψιμαΐδη και τον αναπληρωματικό ψηλό, Αναστάση Κασαμπαλή».
Για τον στόχο της ανόδου: «Υπάρχει ένα μεγάλο όνομα στην κατηγορία, που είναι η ΑΕΚ και πρέπει να πρωταγωνιστήσει, το Ψυχικό που έκανε καλές προσθήκες, ο Κόροιβος που έχει φτιάξει πολύ καλύτερο ρόστερ από το περσινό, αλλά και η Καβάλα, που θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Α1. Μαθηματικά δεν έχει χαθεί τίποτα. Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμη. Έχουμε τα δύο ντέρμπι στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο με ΑΕΚ και Ψυχικό, όπου άμα είμαστε κοντά έχουμε ελπίδες».
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Το ματς με την ΑΕΚ, είτε δώδεκα παίκτες είμαστε, είτε πέντε, είναι μια πρόκληση για μας. Πάμε χωρίς άγχος. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτό το παιχνίδι».
Για τα φαβορί στην κατηγορία, πλην ΑΕΚ που δεν αντιμετώπισε: «Όλες οι ομάδες έχουν μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι το Ψυχικό έχει λίγο παραπάνω το προβάδισμα αφενός λόγω παραπάνω εμπειρίας, αφετέρου γιατί είναι ήδη δυο βαθμούς πάνω από τους υπόλοιπους».

Οι διαιτητές της Α2
Ορίστηκε το πρόγραμμα για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ. Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Φίλιππο, που θα διεξαχθεί στο κλειστό Καισαριανής το Σάββατο στις 17:00 το απόγευμα θα βρεθούν οι Διαμαντής, Τσώνος, Μ-Μάλαμας, με κομισάριο τον Ορφανό.

Αναλυτικά:
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λ.-Ίκαροι Σ. Ξενικάκης-Ταρενίδης Στ.-Πιτσίλκας Μ. (Κυμιατζής)
Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Ψυχικό Βαρδάλος-Παντελίδης-Μπούσιας (Γιαλικάρης)
Κοντόπευκου 17.00 ΚΑΠ-Λαύριο Μπίκας-Σκούτας-Παπαθανασίου (Σταύρου)
ΔΑΚ Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Κόροιβος Αμαλ. Σταματόπουλος-Παφίλης-Τζίμα (Ασλανίδης)
Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Φιλαθλητικός Τσώνος Β.-Θεονάς-Αποστολίδης (Αγγελόπουλος)
Βαρδινογιάννειο 16.00 ΟΦΗ-Ηρακλής Μαγκλογιάννης-Μαλανδρής-Πόντας (Γιαννακουδάκης)
Νήαρ Ηστ 17.00 ΑΕΚ-Φίλιππος Β. Διαμαντής-Τσώνος Μ-Μάλαμας (Ορφανός).

EPEA - LAOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου