Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η βασιλόπιτα του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας

Η βασιλόπιτα του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας
O Όμιλος Αντισφαίρισης Νάουσας διοργάνωσε την Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Α. που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο «ΒΕΡΜΙΟΝ» στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.
Στην γενική συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι από περισσότερους από 100 ομίλους αντισφαίρισης από όλη τη Ελλάδα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ. Ζαννιάς και ο πρώην πρόεδρος του  Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας κ. Γρηγόρης Αντιφάκος. Μετά την Γενική Συνέλευση ο Όμιλος δεξιώθηκε τους καλεσμένους σε εκδήλωση-γλέντι που έλαβε χώρα στο καζάνι της οινοποιίας Δαλαμάρα. Γύρω στα 150 άτομα είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να συζητήσουν για τένις, αλλά να φάνε και να χορέψουν συνοδεία ζουρνάδων, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ναουσαίϊκη φιλοξενία. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στις χορηγίες που εξασφάλισε ο Όμιλος και βοήθησαν στην καλή διοργάνωση. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά τον Α.Σ. Νάουσας, το κρεοπωλείο “Βαλάντης” και το αρτοποιείο “Λαφάρα”.  
Βασιλόπιτα
Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας, καλεί τα μέλη, τους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου, την Κυριακή 09/02/2014 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο ΒΕΡΜΙΟΝ” για την καθιερωμένη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας.
Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου