Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση του ΠΑΟ ο τεχνικός της Βέροιας

Ντόστανιτς: Δίκαιη η επικράτηση του ΠΑΟ
Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση του ΠΑΟ ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς. Στις δηλώσεις του σημείωσε:
«Χάσαμε ένα παιχνίδι από μια ομάδα που δίκαια επικράτησε. Ξεκινήσαμε άσχημα και νωρίς βρεθήκαμε πίσω. Δεχθήκαμε εύκολα δυο γκολ. Πιστεύω ότι το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε μας έκοψε τα φτερά, θα ήταν διαφορετικά με ισοπαλία στο ημίχρονο. Μπήκαμε καλύτερα, πιο δυνατά, κρατήσαμε μπάλα και δεν ήμασταν χειρότεροι από ΠΑΟ στο δεύτερο μέρος. Δυστυχώς ήρθε το τρίτο γκολ και τελείωσε νωρίς το ματς. Σταμάτησε το σερί των παιχνιδιών που παίρναμε βαθμούς. Ξεκινάμε ξανά από την Κυριακή. Έχουμε δύσκολο έργο φέτος, θα παλέψουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Δεν τα καταφέραμε σήμερα, θα προσπαθήσουμε στο μέλλον».
Σε ερώτηση για την αμυντική συμπεριφορά της Βέροιας απάντησε: «Δώσαμε χώρο στον ΠΑΟ. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, δεν χάνει μόνο η άμυνα. Ξέρουμε τι προβλήματα έχουμε και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα αγωνιστικά μας προβλήματα. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους στο κέντρο αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να κλέψουμε μπάλες και να φύγουμε μπροστά αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε με δυο επιθετικούς να πιέσουμε ψηλά με δυο επιθετικούς αλλά ήρθε το τρίτο γκολ. Ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος αλλά δεχθήκαμε εύκολα γκολ».
Για το ματς με ΠΑΟΚ απάντησε: «Ξέρουμε τι μας περιμένει την Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτερο. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ αλλά κι εμείς θα έχουμε άλλο πρόσωπο».
Σε ερώτηση αν έμεινε ευχαριστημένος, απάντησε αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου