Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014



Άνω - κάτω τα έκανε ο Μπεργκ
Ο Σουηδός επιθετικός με ένα τέρμα και δύο ασίστ που μετατράπηκαν σε γκολ από τους Κλωναρίδη και Ατζαγκούν ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού (3-1 την Βέροια)
 Τρομερή εμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός έχοντας ως σημείο αναφοράς τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μοίρασε ασίστ σε Κλωναρίδη και Ατζαγκούν και με το δικό του τέρμα οι πράσινοι πέρασαν από τη Βέροια με το εύκολο 3-1.
Τρομερή εμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ
Νωρίς προβάδισμα πήρε ο Παναθηναϊκός με τον Κλωναρίδη να ανοίγει το σκορ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από ασίστ του Μπεργκ. Ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Μπεν να ευστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Βέρτζος, κάνοντας το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε και κυνήγησε το τέρμα που θα του έδινε ξανά προβάδισμα και το πέτυχε στο 34ο λεπτό όταν ο Μπεργκ έδωσε την πάσα στον Ατζαγκούν κι εκείνος έκανε το 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Το τελικό αποτέλεσμα  (3-1) διαμόρφωσε ο εξαιρετικός Μπεργκ (68') με υπέροχο αριστερό πλασέ.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (62’ Γκονσάλβες), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος (62’ Καλτσάς), Μπαργκάν (79’ Κομόλοφ), Γεωργιάδης. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης (77’ Καρέλης), Λαγός, Μπεργκ (89’ Δώνης), Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν (67’ Μπαϊράμι), Νάνο, Ρισβάνης, Πράνιτς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου