Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

...Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βεροίας

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βεροίας
Συνεχίστηκαν οι αγώνες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις κατηγορίες που συμμετέχουν τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Συγκεκριμένα:


Ισοπαλία για την ΑΕΠ
Ελπίδα Μονοσπίτων -  ΑΕΠ: 1-1
Εικόνα παιχνιδιού: Ένα καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο βαρύ- από την βροχή όπως και χιονόπτωση πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα-  γήπεδο των Μονοσπίτων. Οι παίκτες ξεπέρασαν τις δυσκολίες, βρήκαν ρυθμό και δημιούργησαν και οι δύο πλευρές φάσεις, με κορυφαία το σουτ του Γαβριηλίδη στο 78’ που τράνταξε το κάθετο δοκάρι.
Σύνθεση ΑΕΠ: Χωλόπουλος, Χαρισιάδης Γ., Κιατικίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας, Χαρισιάδης Μ., Τσαλακόπουλος, Νταμοτσίδης, Γκαλαίτσης,(70’ Κουτσιαμπασόπουλος), Σιούτης,  (82’ Γκέλος), Γαβριηλίδης.
Επόμενο παιχνίδι: Την Κυριακή 2-2 η ΑΕΠ αγωνίζεται στο γήπεδο της Στενημάχου με την τοπική ομάδα.

Ηττα από τη Λυκογιάννη για την Ακαδημία Βέροιας
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας - Λυκογιάννη: 0-1
Εικόνα παιχνιδιού: Δεν πέτυχαν το βαθμολογικό κέρδος οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας Βέροιας απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Λυκογιάννης, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν. Με τον ίδιο τρόπο σκέψης και την ίδια προσπάθεια θα συνεχίσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μέχρι τη λήξη της περιόδου ανεξάρτητα από το βαθμολογικό αποτέλεσμα.
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Γαβριηλίδης, ,(75’ Κούβαρος), Παπαδόπουλος Χρ., Τσαλουχίδης,  Μανουσαρίδης, Μπεκιαρίδης, (65’ Δρόσος), ΚαραπεΪδης, Τρούπκος, Κουιρουκίδης, Μπέσιος,  Γκιουλέκας. 
Επόμενο παιχνίδι: την Κυριακή 2-2 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με το ΓΑΣ Κοπανού.

Νίκη με τα Λευκάδια το παιδικό
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας  – Λευκάδια : 4-2
Εικόνα παιχνιδιού: Πολύ καλή η απόδοση που πέτυχαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας απέναντι σε μια σκληρή ομάδα όπως αυτή των Λευκαδίων. Οι παίδες της Βέροιας έδειξαν υπομονή, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και έχασαν κάποιες από αυτές. Η εμφάνιση και η προσπάθεια των νέων παικτών έδειξαν θετικά δείγματα για το μέλλον. 
Σύνθεση Ακαδημίας: ΠαρασκευαΪδης, Κούβαρος, Μαρκόπουλος, Σοφιανίδης, Μπιλδίρης,(40’ Σακελαρίου), Μπρανιώτης, Παπαδόπουλος Απ.,(40’ Κωστογλίδης), Γκιουλέκας, Μπεκιαρίδης, (40’ Καραλής), Παπαδόπουλος Χρ.,(40’ Μούτσα Λέντι), Γαβριηλίδης.                
Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο παιχνίδι του παιδικού τμήματος θα πραγματοποιηθεί βάσει προγράμματος στις 8/2 στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Ωστόσο το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί σε φιλικό με την ΕΑΠ και τη Μακεδονία Νάουσας στο αθλητικό κέντρο Ράχης.

Με το Μακεδόνα τα τμήματα υποδομής
Την ομάδα του Μακεδόνα φιλοξένησε το Σάββατο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας στην έδρα της στο αθλητικό κέντρο Ράχης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές χάρηκαν την προσπάθεια για τη νίκη, όπως και το όμορφο παιχνίδι. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του τμήματος bambino αγωνίστηκαν μεταξύ τους, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα δεν κατέβασε παίκτες στο συγκεκριμένο τμήμα.
Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο σύμφωνα με το πρόγραμμα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας έχουν ρεπώ, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί τουρνουά στη Ραχιά με τη Μακεδονία Νάουσας και την ΕΑΠ .
Οι νεαροί παίκτες να βρίσκονται: Στα γραφεία του Συλλόγου και στις στάσεις της πόλης: στις 9.30’ π.μ.

Στο αθλητικό κέντρο Ράχης: 10.00’ π.μ. 
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή: 13.30’ μ.μ
Στολή: πράσινη και φόρμες.

Τα θερμά συλλυπητήρια όλων των ανθρώπων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας εκφράζουμε στο συνεργάτη και φίλο της ομάδας μας, κο Παπαδόπουλο Πασχάλη για την απώλεια του προσφιλούς του πατέρα.

 LAOS - EPEA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου