Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Με τέρμα του Μπεν στο 85ο λεπτό, η Βέροια πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στον ΟΦΗ



 
Το γκολ της νίκης στο Ηράκλειο για την Βέροια πέτυχε ο Μπεν στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, στο παιχνίδι που άνοιξε την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.


Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι και να δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση με τον Περογαμβράκη, ωστόσο έχασαν τον έλεγχο του παιχνιδιού πολύ γρήγορα. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με “λευκό” σκορ.

Η επανάληψη βρήκε την Βέροια αποφασισμένη να σκοράρει, με τον Μπεν να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες, και το παιχνίδι να παίρνει... φωτιά! Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα εννέα λόγω αποβολής του Μπούρμπο (75') αρχικά και του Ζόρο έξι λεπτά αργότερα. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η “βασίλισσα του βορρά” και άνοιξε το σκορ με τον Μπεν (85') και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Βερόν (79’ Μονιάκης), Ζε Εντουάρντο (54’ Μπανούσης), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (54’ Λαμπρόπουλος) 

Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο, Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Μπαργκάν, Σιόντης (62’ Παυλίδης), Γεωργιάδης (90+4’ Βεργώνης)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου