Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Την βασιλόπιτα του έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου ο Αχιλλέας Νάουσας,

Η...ενωτική βασιλόπιτα του Αχιλλέα στο  ΄Ρακοκάζανο ' της Στράντζας! Video και φωτορεπορτάζ
Την βασιλόπιτα του έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου ο Αχιλλέας Νάουσας, στην ταβέρνα "Ρακοκάζανο" της Στράντζας, ο ιδιοκτήτης της οποίος, κ. Στέλιος Φουντής,  παρέθεσε πλούσιο και επιμελημένο δείπνο στη διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες, τους δημοσιογράφους, αλλά και τους προσκεκλημένους του προέδρου της ομάδας κ. Δημήτρη Βογιατζόγλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γκαρνέτας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Ηλίας και Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Βασιλείου, ο κ. Γιάντσης, ο αντιπρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα κ. Τασιώνας, μαζί με τον προπονητή κ. Αργυρίου, ο πρόεδρος του Α.Σ Λευκαδίων κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος της Χαρίεσσας κ. Σάββας Ακριτίδης, ο πρόεδρος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου κ. Μωϋσίδης, και φίλοι της ομάδας.
Το τυχερό κομμάτι της πίτας έπεσε στους παίκτες, ενώ το φλουρί με δώρα  αξίας 100 ευρώ από το κατάστημα Πολύζος ( που πάντα κοντά στις ομάδες της Νάουσας προσέφερε και ένα δικό του δώρο) κέρδισε ο αρχηγός του Αχιλλέα!
Την κοπή της πίτας έκανε ο πρόεδρος του Αχιλλέα κ. Βογιατζόγλου, ο οποίος μας εντυπωσίασε με την ουσιαστική και μεστή ομιλία του.
Στο ενωτικό κλίμα του κ. Βογιατζόγλου υπήρξε και η πρόταση του κ. Κώστα Καλαϊτζίδη να κόψουν από κοινού βασιλόπιτα στο ίδιο κατάστημα Νάουσα και Λευκάδια με έξοδα μάλιστα του κ. Καραμπατζού, πρόταση που έκανε αποδεκτή ο κ. δήμαρχος, όπως και ο Βασίλης Αργυρίου!
Δείτε φωτορεπορτάζ και video από την εκδήλωση. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Αχιλλέα για την πρόσκληση, τονίζοντας ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αφού όλα τα μέλη της συμμετέχουν ενεργά στην επίλυση των οικονομικών και οργανωτικών προβλημάτων της ομάδας τους, βάζοντας κάθε χρόνο αρκετές χιλιάδες ευρώ από την τσέπη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου