Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Και όμως αυτά τα παιδιά που δουλεύουν με σύστημα και πολύ καλές προδιαγραφές σε θέματα προπόνησης

Ευτυχώς... που είναι και οι νέοι  Μεγάλη νίκη η ομάδα Κ-20 στον ΠΑΟΚ με 1-2
Μπορεί η μεγάλη ομάδα της Βέροιας να γνώρισε την  συντριβεί μέσα στην Τούμπα απο τον ΠΑΟΚ όμως οι ομάδες της Κ-20 και της Κ-17 αντιστάθηκαν στις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ και μάλιστα η ομάδα Κ-20 του Στέφανου Γαιτάνου κέρδισε με 1-2 κάνοντας την μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα αφού η ομάδα του ΠΑΟΚ διεκδικεί μαζί με τον Ολυμπιακό τον ΠΑΟ και τον Ατρόμητο τον τίτλο του πρωταθλητή. 


Και όμως αυτά τα παιδιά που δουλεύουν με σύστημα και πολύ καλές προδιαγραφές σε θέματα προπόνησης και τακτικής ( όχι όμως και συνθήκες κατάλληλες ) ανόρθωσαν το ανάστημα τους δεν επηρεάστηκαν απο το όνομα του αντιπάλου και μπήκαν στο γήπεδο για την νίκη και τα κατάφεραν. 
Μπορεί να πει κάποιος ότι οι γηπεδούχοι δέχθηκαν το 0-1 μόλις στο 5΄λεπτό, απο γκολ του Μελικιώτη, πήρε κόκκινη κάρτα παίκτης του ΠΑΟΚ στο 10’ λεπτό και στο επόμενο λεπτό έχασε πέναλτι 
Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία  λεπτά του αγώνα και συγκριμένα στο 84’ λεπτό ο ΠΑΟΚ  έμεινε με 9 παίκτες μετά την αποβολή και δεύτερου παίκτη κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 1-1 . αλλά στις καθυστερήσεις πάλι ο Μελικιώτης πέτυχε το 1-2 , χαρίζοντας στην ομάδα την μεγάλη νίκη , που πανηγυρίστηκε δεόντως απο τους νεαρούς άσσους της βασίλισσας του βορά. 
Όλοι οι παίκτες της Βέροιας  ξεχώρισαν με την απόδοση τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τέτοια προσπάθεια και τέτοιο  πάθος είναι σίγουρο ότι θα φέρει και άλλες τόσο μεγάλες επιτυχίες. 
Ο Στέφανος Γαιτάνος παρέταξε τους εξής 
Βασιλειάδη, Κατσούλη, Ουνγιαλίδη, Ρογγότη ( 30 Αναστάσης 72΄Πέτκος ) Τάνης, Γιαννόπουλος, Νικολαίδης, Παπαγεωργίου, Στασινόπουλος (64΄Ράδης) Λαζόπουλος, Μελικιώτης . 
Ισοπαλία η Κ-17 0-0 στον ΠΑΟΚ
Πολύ σημαντική ισοπαλία 0-0 απέσπασε απο την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Θες/νίκη η Κ-17 της Βέροιας  μετά απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
Ο προπονητής της Βέροιας κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης ‘έστησε’ σωστά την ομάδα μέσα στο γήπεδο και έχοντας σε πολύ καλή μέρα και τον τερματοφύλακα Δημητριάδη πήρε αυτό το αποτέλεσμα . 
Με την Βέροια αγωνίσθηκαν οι Δημητριάδης, Στράντζαλης, Σιμόνι, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης ( 46’ Αναστασιάδης ) Καψάλης ( 70’ Σαμιώτης )  Τσιούχας ( 80’ Χαραλαμπίδης ) Νικόπουλος, ( 87 Παπακωνσταντίνου )  Κουτρουλιάς, Μπουρδάνος. 

Φιλικό στην Κατερίνη
Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες σήμερα μία ομάδα  της Βέροιας θα δώσει φιλικό αγώνα στην Κατερίνη με την ομάδα του Πιερικού στις 3 μ.μ. Στο φιλικό  αυτό ο κ. Ντόστανιτς θα δώσει περισσότερο χρόνο  σε παίκτες  που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Φυσικά θα δει και τον νεαρό Γκανέζο Άλμπερτ Μπρούς που προπονείται τις τελευταίες μέρες με τη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου