Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τα ρέστα του για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Ισραηλινού μέσου Μπίρμπας Νάτχο δίνει ο ΠΑΟΚ



 O Nάτχο πείστηκε τελικά να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ
Τα ρέστα του για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Ισραηλινού μέσου Μπίρμπας Νάτχο δίνει ο ΠΑΟΚ. Ο τέως παίχτης της Ρουμπίν Καζάν είχε δεχθεί από την αρχή του μήνα κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά εξέταζε ιταλικές προτάσεις.
Ο ΠΑΟΚ, που φέρεται διατεθειμένος να δώσει στον Ισραηλινό περισσότερα από 1 εκατ. € ετησίως, τον έπεισε τελικά να έρθει για συζητήσεις στη Θεσσαλονίκη. Στο μεταξύ, χθες απολογήθηκαν στον ανακριτή οι Θ. Ζαγοράκης και Ηλ. Βιολίδης, που κατηγορούνται για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζαγοράκης (κατηγορείται για μη απόδοση παραστατικών ύψους 320.467,10€) υποστήριξε ότι η διοίκηση Σαββίδη κάλυψε το ποσό ως εφάπαξ αμοιβή όσο ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.
Ο ανακριτής ζήτησε εξηγήσεις από τον Ηλ. Βιολίδη για τις συναλλαγές που φέρεται να είχε με την ΠΑΕ με ανταλλαγή μετρητών με επιταγές όσο ήταν αντιπρόεδρος, ενώ και οι δύο, που απολογήθηκαν και για το δάνειο σε υπάλληλο της ΠΑΕ (110.000€), έμειναν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 5.000€.
Αντίθετα ελεύθεροι παραμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που χειροδίκησαν εναντίον τυφλού συναγωνιστή τους μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βέροια. Ο παθών Στέλιος Ιωαννίδης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Τα Σπορ», υποστήριξε ότι τον «πλάκωσαν με μπουνιές και κλωτσιές».
Επίθεση σε φίλαθλο
Για ποιον λόγο; Επειδή αποδοκίμασε εκείνους που «γιούχαραν» τον Σαλπιγγίδη: «Μπορεί κι εγώ να μη γουστάρω τον Σαλπιγγίδη ή κάποιον άλλο παίχτη μας, αλλά όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν μπορείς να τον βρίζεις μέσα στην Τούμπα. Εγώ δεν γουστάρω τον Κατσουράνη. Μέσα στην Τούμπα ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό», υπογράμμισε. Οι Ηλ. Γεροντίδης και Π. Ποικιλίδης τού υποσχέθηκαν ότι θα βρουν εκείνον που του επιτέθηκε: «Εγώ δεν πρόκειται να μπλέξω την Αστυνομία, αλλά θέλω αυτόν που με χτύπησε να έρθει μπροστά μου», πρόσθεσε. Χθες σε ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, όχι όμως και οι τραυματίες Λάζαρ και Κατσικάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου