Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ 14,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Διαβατήριο για Λονδίνο



 
Κάτοικος Λονδίνου ετοιμάζεται να γίνει ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς έδωσε χθες τα χέρια με τη διοίκηση της Φούλαμ και σήμερα αναμένεται να συμβεί το ίδιο μεταξύ του Ολυμπιακού και του αγγλικού συλλόγου.

Φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Παραγουανός Νέλσον Βαλντέζ, που είχε απασχολήσει και παλαιότερα τους «ερυθρόλευκους».
Η διοίκηση της Φούλαμ λοιπόν κατέθεσε χθες νέα βελτιωμένη πρόταση στους Πειραιώτες ύψους 12 εκατ. λιρών, δηλαδή 14,5 εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός απάντησε ότι συζητά μόνο για ποσό που θα υπερβαίνει τα 15 εκατομμύρια και λογικά σήμερα θα τα βρουν και θα πέσουν οι υπογραφές.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση, καθώς δεν είναι εύκολο ένας σύλλογος και δη ελληνικός να κλείσει τα μάτια σε μια προσφορά 15 εκατομμυρίων, ούτε ένας ποδοσφαιριστής, όταν έχει στα χέρια του πρόταση για 4ετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 10 εκατ. ευρώ καθαρά (2,5 εκατομμύρια ετησίως). Εφόσον μπουν οι υπογραφές, ο 25χρονος επιθετικός θα αποτελέσει την ακριβότερη μετεγγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή. Ξεπερνώντας τον Σεϊταρίδη (10 εκατ., από την Πόρτο στην Ντιναμό Μόσχας) και τον Παπασταθόπουλο (9,5 εκατ., από την Βέρντερ στην Ντόρτμουντ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Λονδίνο ταξίδεψε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, για τις τελικές συζητήσεις και τη συμφωνία με τους «Κότατζερς». Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε χθες τον Μήτρογλου στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου σήμερα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη (20.00), παίρνοντας συνολικά 19 ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που ολοκληρωθεί μέχρι το απόγευμα η μετακίνηση του «Γερμανού» στην αγγλική ομάδα.
Για Βαλντέζ
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Βαλντέζ που πήρε μετεγγραφή το περασμένο καλοκαίρι από τη Βαλένθια στην Αλ Τζαζίρα. Ο Μίτσελ γνωρίζει καλά τον 30χρονο διεθνή Παραγουανό σέντερ φορ από τη θητεία του τελευταίου σε Βαλένθια και Χέρκουλες, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Βέρντερ Βρέμης, στην Ντόρτμουντ και στη Ρουμπίν Καζάν.
Από τον Ολυμπιακό ψάχτηκαν επίσης για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τον οποίο παραχωρεί η Φούλαμ καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά ο Βούλγαρος επιθετικός θέλει να παραμείνει στο Νησί και έχει δεχτεί κρούσεις από την Αρσεναλ και την Τότεναμ. Στα υπόψη είναι και ο διεθνής με τη Βενεζουέλα επιθετικός Μικού, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Μίτσελ στη Χετάφε.
Σχετικά με τον αντι-Βάις, υπάρχουν επαφές για τον Πέρεζ της Βιγιαρεάλ, τον Ελισέου της Μάλαγα, τον Κολούνγκα της Χετάφε και τον Μαρβό της Νιούκασλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου