Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αναστάτωση επικρατεί σε Καλλονή και Αστέρα Τρίπολη, καθώς Γιώργος Μανούσος και Χρήστος Λισγάρας βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένη ουσία
Ο Γιώργος Μανούσος
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Καλλονής ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μανούσος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (21/09), ενώ λίγη αργότερα έγινε γνωστό πως υπάρχει και δεύτερο θετικό δείγμα για την ίδια αναμέτρηση, που ανήκει στον Χρήστο Λισγάρα, του Αστέρα.


Ο ΕΣΚΑΝ ενημέρωση την ομάδα της Μυτιλήνης πως ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός  σε έλεγχο ντόπινγκ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ξάνθη (20/10), ενώ από την ομάδα κάνουν υποστηρίζουν πως ο Μανούσος έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, χωρίς να υπάρχει διαβεβαίωση για το αν είχε δηλωθεί το φάρμακο η όχι.
Να σημειωθεί πως η  ΠΑΕ Καλλονή με ανακοίνωσή της υπογραμμίζει πως θα ζητηθεί και δεύτερος έλεγχος με σκοπό να επιβεβαιωθεί ότι ο Μανούσος είναι “καθαρός”.
Παράλληλα λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως και ο Χρήστος Λισγάρας βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, στο ίδιο παιχνίδι, με τον Αστέρα να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα.

Η ανακοίνωση της Καλλονής:
«Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά από το ΕΣΚΑΝ ότι βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία το δείγμα που έδωσε αμέσως μετά το παιγνίδι Αστέρα Τρίπολης- Καλλονής της 5ης αγωνιστικής και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.
Η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή). Η ΠΑΕ Καλλονή θα ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος και θα αναμένει τα αποτελέσματά της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου