Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Παναγιώτης Παρχαρίδης. Ένας Ναουσαίος ,περιφερειακός σύμβουλος Φθιώτιδας

Παναγιώτης Παρχαρίδης. Ένας Ναουσαίος ,περιφερειακός σύμβουλος Φθιώτιδας και γιατρός στο Νοσοκομείο Λαμίας
Ένας φίλος από τα παλιά, ο Παναγιώτης  ( Πάνος) Παρχαρίδης ( στη φωτογραφία μας στα δεξιά του κ. Καραμπατζού), ο οποίος κατάγεται από το Γιαννακοχώρι, ενώ αποφοίτησε από το 6τάξιο Γυμνάσιο Νάουσας, βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου των Λευκαδίων, μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, τον δήμαρχο κ. Τάσο Καραμπατζό και τον συμμαθητή του κ. Γιάννη Τόπκα.

Ο Πάνος εργάζεται ως γιατρός ( βιοχημικός) στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ είναι θεματικός αντιπεριφερειάρχης υγείας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και περιφερειακός σύμβουλος Φθιώτιδας.
Μένει μόνιμα στο Δομοκό. Ο Πάνος, που είχα την τύχη να έχω γείτονα στα γυμνασιακά του χρόνια, συνάντησε πολλούς από τους παλιούς του φίλους και συμμαθητές στο γήπεδο, στο οποίο ήρθε αυθημερόν για να παρακολουθήσει το παιχνίδι των Λευκαδίων με τη Λαμία.
Ιδιαίτερη συνομιλία είχαν με τον..σύντροφο του δήμαρχο Τάσο Καραμπατζό ( εξελέγη το 2010 με το πράσινο ψηφοδέλτιο του κ. Περγαντά) και να αναφερθούν στα το ΠΑΣΟΚ, που από πάλαι ποτέ κυβερνητικό κόμμα, κατάντησε στο 5%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου