Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Αν έχεις Μήτρογλου διάβαινε ολοταχώς

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στο «Γ.Καραϊσκάκης», με τρεις «πιστολιές» του Κώστα Μήτρογλου και θύμα του τη Βέροια

Τα εννέα γκολ (με τρία χατ-τρικ) έφτασε κιόλας στο φετινό πρωτάθλημα ο «σεληνιασμένος», από το ξεκίνημα της σεζόν, Κώστας Μήτρογλου, κάνοντας δύο φορές σεφτέ στο πρώτο 20λεπτο, κι άλλη μία στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βέροια, που ολοκληρώθηκε με σκορ 6-0 για τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Δύο γκολ πρόλαβε να βάλει ο Κάμπελ στα τριάντα λεπτά που αγωνίστηκε, ένα πέτυχε ο Μανιάτης, ενώ πέναλτι του Σαβιόλα, στο 31', απέκρουσε ο Αναστασόπουλος. Στις 18.15 θα αρχίσουν οι αγώνες Ξάνθη-Απόλλων, Λεβαδειακός- Καλλονή, Πανθρακικός-ΟΦΗ, στις 20.30 το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού.
Φανταζόμαστε τον Κώστα Μήτρογλου, να δηλώνει πάλι στα ΜΜΕ πως δεν έχει σημασία που ο ίδιος πέτυχε πάλι τρία γκολ, αλλά που κερδίζει ο Ολυμπιακός... Μόνος του τα λέει, και μόνος του τ'ακούει ο 23χρονος διεθνής επιθετικός, γιατί με τα διαδοχικά "χατ-τρικ" που σημειώνει φέτος η αγοραστική αξία του έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί! Κι αυτό, πιστέψτε μας, έχει μεγαλύτερη σημασία απ'οτιδήποτε άλλο, καθώς το να βάζει έξι γκολ ο Ολυμπιακός στην (παραπαίουσα) Βέροια δεν αποτελεί δα και είδηση. Πόσω μάλλον όταν η αντίπαλος των ερυθρολεύκων χάνει πολύ νωρίς το όποιο κέφι της, και γίνεται έρμαιο στα πόδια του...
Η δουλειά του Ολυμπιακού απλουστεύτηκε από τον Μήτρογλου, τόσο με την έγκαιρη προβολή του στο 7ο λεπτό, ύστερα από σουτ του Μανιάτη, όσο και στο 20ο λεπτό, με κεφαλιά. Το τρίτο γκολ άργησε κάπως να έρθει, καθώς ο Σαβιόλα δε μπόρεσε να νικήσει τον Αναστασόπουλο, στο πέναλτι που κέρδισε ο Βάϊς (31'), οπότε ο αγώνας έφτασε στο 63ο λεπτό για να ακουστούν νέες ιαχές στο "Γ.Καραϊσκάκης". Σκόρερ του 3-0, έχοντας μπει δύο λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι, ήταν ο Κάμπελ, που πέτυχε και το έκτο γκολ της ομάδας του (82'), ένα λεπτό αφότου ολοκλήρωσε ο Μήτρογγου το έργο του, με ασύλληπτο σουτ που έπιασε εκτός περιοχής. Στη λίστα των σκόρερ προστέθηκε και ο Μανιάτης, στο 71ο λεπτό.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μανιάτης(72’ Γιαταμπαρέ), Παπάζογλου, Σαβιόλα (66’ Σέποβιτς), Μήτρογλου, Σάμαρης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μετζανί, Βάϊς (61’ Κάμπελ).
ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης (73’ Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Καλτσάς, Οστοϊτς, Μρντάκοβιτς (68’ Πλαβούκος), Ντα Κόστα (83’ Σεντεμέντες), Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Ελ Φάρντου, Γεωργιάδης.
Ο Κάμπελ σκοράρει δύο λεπτά αφότου πάτησε χορτάρι 
  Ο Κάμπελ σκοράρει δύο λεπτά αφότου πάτησε χορτάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου