Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Φιλική νίκη της Βέροιας στη Νάουσα

Φιλική νίκη της Βέροιας στη Νάουσα
Φιλική νίκη επί της Νάουσας σημείωσε η Βέροια με 0-2. Ο Στέφαν Στόικα ξεκίνησε με τους βασικούς του ωστόσο η εικόνα της Βέροιας προβλημάτισε παρά ικανοποίησε. Αντίθετα η Νάουσα στάθηκε πολύ καλά. 
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Η Βέροια δεν αξιοποίησε τις μεγάλες ευκαιρίες που τις δόθηκαν με τον Μάνο κι έμεινε στο μηδέν. Στην επανάληψη η Νάουσα μπήκε πιο επιθετικά και είχε δοκάρι με Ρον Νικόλτση. Η Βέροια απάντησε με τον Κάλτσα και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1 στο 56' . Ο Καλτσάς είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 60', όμως το πλασέ του ήταν πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 75' Η Βέροια διπλασίασε τα γκολ της με κεφαλιά του Ορέστες μετά από φάουλ του Κάλτσα. 
 
ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Σιμψερής, Αργυρίου, Μουσικάκης, Παπατάνος, Πέικος, Κεφαλάς, Περηφανόπουλος, Ρέντζα, Συμπεθέρης, Νικόλτσης, Μπενίσκος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κύρου, Παπαδής, Πούπης, Ζούρκος, Βλαχοδήμος, Χατζηγεωργίου, Μπαϊράμι, Κελεσίδης
 
ΒΕΡΟΙΑ (Στέφαν Στόικα): Αναστασόπουλος (46’ Τζόναθαν), Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες (75’ Τζημογιάννης), Μπάρμπας (75’ Σισοκό), Τραπ, Ντα Κόστα (46’ Σιόντης), Καλτσάς, Μπαργκάν, Μάνος (75’ Βεργώνης), Μρντάκοβιτς (57’ Μρντάκοβιτς).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου