Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Στα έντεκα βήματα... με τον Κώστα Μήτρογλου

 Αποκλειστικό... Στα έντεκα βήματα με τον Κώστα Μήτρογλου - Κεντρική Εικόνα
Η αλήθεια είναι ότι είχε αμφισβητηθεί αρκετά τα πρώτα χρόνια στον Ολυμπιακό. Ο άστατος χαρακτήρας του, του είχε δημιουργήσει αρκετές φορές πρόβλημα με τους εκάστοτε προπονητές του.
 Ο «Μητρογκόλ» και... άλλοι 25!
Ωστόσο πλέον έχει ωριμάσει, έχει συνειδητοποιήσει ότι το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του και έχει μετατραπεί σε έναν από τους πιο τυπικούς και συνεπείς παίκτες της ομάδας. Αν και πολλοί τον χαρακτηρίζουν κάτι ανάμεσα σε κλαρινογαμπρό και κάγκουρα, όσοι όμως τον γνωρίζουν μιλούν για ένα παιδί μάλαμα, που έχει πείσμα, υπομονή, απίστευτο χιούμορ και ενέργεια.
Αμάξια... Λατρεύει τα αυτοκίνητα και δεν το κρύβει. Ένα μεγάλο Peugeot, μία BMW και μία Mercedes είναι τα τρία αμάξια με τα οποία κυκλοφορεί στις προπονήσεις αλλά και στις βόλτες του.    
Μουσική... Η γερμανική και η ξένη Hip Hop και RNB μουσική αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς του. Είτε πριν είτε μετά την προπόνηση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσει, αφού και ο ίδιος είχε πει ότι οι στοίχοι και ο ρυθμός αυτού του είδους μουσικής τον εκφράζει απόλυτα.
Ταινία... Ο Αλ Πατσίνο είναι ο αγαπημένος του ηθοποιός και η ταινία που τον στιγμάτισε είναι ο «Σημαδεμένος». Την έχει δει άπειρες φορές, έχει μάθει σχεδόν όλους τους διαλόγους απ΄ έξω και θεωρεί πως ηθοποιοί σαν τον Αλ Πατσίνο βγαίνουν μία φορά στα εκατό χρόνια.
Ατάκα... Όσο και να θέλουν κάποιοι να το αρνηθούν, ο Μητρογλου είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις δηλώσεις του παίκτη, οι οποίες είναι το ίδιο εκκεντρικές με αυτόν. «Τρελαίνομαι όταν βάζω γκολ... Το γκολ είναι σαν το σεξ» είναι μία από τις πολλές πετυχημένες ατάκες του Κώστα, που αποτέλεσαν τη χαρά των δημοσιογράφων
Γούρι.... Μπορεί η εξωτερική του εμφάνιση να μην σε προδιαθέτει να τον δεις σαν παιδί της εκκλησίας, ωστόσο η πίστη του στο Θεό είναι μεγάλη. Το γούρι του είναι μία εικόνα που του χάρισε η οικογένειά του, ενώ πριν από κάθε ματς κάνει το σταυρό του.
Σχέση.... Θα απογοητεύσουμε τυχόν θαυμάστριες του Έλληνα διεθνή, αλλά όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να νοικοκυρευτεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και λίγο καιρό συζεί με την εκλεκτή της καρδιάς του και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους....
Αδυναμία... Ο πατέρας του Γιώργος, η μαμά Αναστασία και ο αδερφός του Μπάμπης είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του Μήτρογλου. Τα τατουάζ με τα ονόματά τους και η καθημερινή επικοινωνία μαζί τους, το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.
Καπέλα.... Το αγαπημένο του αξεσουάρ είναι τα καπέλα. Και όταν λέμε καπέλα, δεν εννοούμε μόνο τα αθλητικά, αλλά και τα πιο κυριλέ, με τα Gucci να αποτελούν την αγαπημένη του φίρμα. Χειμώνα-καλοκαίρι τα καπέλα αποτελούν στάνταρ συνοδευτικό, στο εκκεντρικό ντύσιμο που επιλέγει και υποστηρίζει.
Σπίτι... Σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες του Ολυμπιακού, που επιλέγουν κάποια πανάκριβη μονοκατοικία ή ένα τεράστιο διαμέρισμα κοντά στην παραλία (Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Καβούρι), ο Κώστας παραμένει πιστός στο σπίτι που είχε στη Νέα Σμύρνη. Αν και από τον Ολυμπιακό του είχαν προτείνει αρκετές φορές να αλλάξει διαμέρισμα και να πάει κάπου πιο....  Νότια, ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά. 
Φίλοι... Αν και οι περισσότεροι φίλοι του είναι εκτός ποδοσφαίρου, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι συμπαίκτες του, με τους οποίους έχει δέσει πολύ. Ο Σιόβας και ο Χολέμπας είναι δύο από αυτούς, ενώ ο Ελίνι Δημούτσος είναι ο κολλητός του εκτός Ολυμπιακού. Μάλιστα οι δυο τους επισκέπτονται συχνά το γήπεδο ου Ατρομήτου για να δούνε κάποιον αγώνα των Περιστεριωτών, όταν ο Δημούτσος είναι τραυματίας ή τιμωρημένος.   
 sportygossip...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου